Breaking News

Υπόθεση Μαρκέλλας: Μυστικότητα ζητά η δικηγόρος της οικογένειας - Συνελήφθη η κοκκινομάλλα ύποπτη (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την υπόθεση της 10χρονης Μαρκέλλας, η οποία είχε χαθεί στη Θεσσαλονίκη, στην Κάτω Τούμπα και βρέθηκε σχεδόν δύο 24ωρα αργότερα, το πρωί του περασμένου Σαββάτου στην Καλαμαριά, μίλησε η δικηγόρος που εκπροσωπεί  την οικογένεια της μικρής.

Η Ανθούλα Ανάσογλου τόνισε στην ΕΡΤ ότι πρόκειται για ανήλικο παιδί και γι' αυτό απαιτείται μυστικότητα, από το στάδιο της προανάκρισης καθώς και σε όλη τη διαδικασία της υπόθεσης.

Επίσης, έκανε έκκληση στην αστυνομία να ενημερώνει την οικογένεια για τις καινούργιες πληροφορίες και όχι να τις μαθαίνει τελευταία από τα μέσα ενημέρωσης.

«Το να ξέρουμε όλοι αυτό που συνέβη στη μικρή Μαρκέλλα, πριν ανακαλυφθεί η δράστης, είναι απλώς στίγμα για το παιδί. Γι΄αυτό θα ήθελα να σταματήσει κάπου εδώ η συζήτηση με τα ναρκωτικά. Γιατί το παιδί θα γυρίσει στο σπίτι του και δε θέλουμε να είναι στιγματισμένο. Δεν ξέρουμε πώς φέρονται τα μικρά παιδιά"» είπε, μεταξύ άλλων, στην κάμερα της ΕΡΤ.

Αργότερα έγινε γνωστό ότι συνελήφθη η κοκκινομάλλα που φέρεται ως ύποπτη για το περιστατικό. Η γυναίκα εντοπίστηκε στην παραλία της Κατερίνης και θα μεταφερθεί στην Θεσσαλονίκη, όπου σύμφωνα με πληροφορίες η προσαγωγή της θα μετατραπεί σε σύλληψη, καθώς τα στοιχεία εις βάρος της είναι ακλόνητα. Τις κινήσεις της έχει καταγράψει κάμερα.

Δείτε τα βίντεο της ΕΡΤ.