Breaking News

Μενεγάκη: «Συγκινηθήκαμε στο μοντάζ και θυμηθήκαμε το απίθανο πανηγύρι χαράς τα τελευταία 15 χρόνια» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο Μάιο, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, η Ελένη Μενεγάκη είχε ανακοινώσει ότι αποχωρεί από τον Alpha, ενώ αποκάλυψε ότι θα απέχει από την τηλεόραση την επόμενη σεζόν. Η εκπομπή της θα ρίξει τίτλους τέλους την 1η Ιουλίου.

Το βράδυ της Παρασκευής η Ελένη Μενεγάκη έκανε ανάρτηση στο Instagram, στην οποία δημοσίευσε 10 φωτογραφίες, που τη δείχνουν, μαζί με τους συνεργάτες της, στην αίθουσα του μοντάζ του Alpha.

«Στιγμές γεμάτες συναισθήματα... αναμνήσεις... Σήμερα στο μοντάζ παρέα με τον Τόλη και την Ελένη συγκινηθήκαμε και θυμηθήκαμε αυτό το απίθανο πανηγύρι χαράς τα τελευταία 15 χρόνια στον Άλφα! ... κάποιες στιγμές θα τις δούμε ξανά μαζί την ερχόμενη εβδομάδα μέχρι και την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020 που η εκπομπή Ελένη θα ρίξει τίτλους τέλους!» έγραψε η παρουσιάστρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Στιγμες γεματες συναισθηματα ... αναμνησεις ... Σημερα στο μονταζ παρεα με τον Τολη και την Ελενη συγκινηθηκαμε και θυμηθηκαμε αυτο το απιθανο πανηγυρι χαρας τα τελευταια 15 χρονια στον Αλφα ! ... καποιες στιγμες θα τις δουμε ξανα μαζι την ερχομενη εβδομαδα μεχρι και την Τεταρτη 1 Ιουλιου 2020 που η εκπομπη Ελενη θα ριξει τιτλους τελους ! #eleni ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις