Breaking News

Ν. Κοντογεώργη: «Εγκατέλειψα νωρίς τη Νομική. Οι γονείς μου βρέθηκαν στα πρόθυρα εγκεφαλικού» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο «The 2Night Show» φιλοξενήθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης η ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη.

Η πολυτάλαντη ηθοποιός, που έγινε πασίγνωστη από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο «Κάτω Παρτάλι», μίλησε για τα πειθαρχημένα παιδικά της χρόνια και τις σπουδές της στη Νομική, τις οποίες δεν ολοκλήρωσε ποτέ για χάρη της υποκριτικής.

«Πέρασα στη Νομική, αλλά την εγκατέλειψα νωρίς. Οι γονείς μου βρέθηκαν στα πρόθυρα εγκεφαλικού, αλλά μετά το διαχειρίστηκαν. Ο πατέρας μου ήταν πάντα της άποψης ότι "πρέπει να κάνουμε αυτό μας ευχαριστεί στη ζωή γιατί μόνο έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε", αλλά θεωρεί ότι ένα πτυχίο είναι σημαντικό» είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Ο πατέρας μου δεν είχε άδικο. Η Νομική είναι ενδιαφέρουσα επιστήμη, αλλά ήταν τέτοια η λαχτάρα μου να ασχοληθώ με το θέατρο, που αισθανόμουν ότι μου "κλέβει" χρόνο κι ενέργεια από αυτό που πραγματικά ήθελα να κάνω».

Επίσης, η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε πως περιμένει τον «ηρωικό» έpωτα που δεν έχει έρθει ακόμα στη ζωή της. «Άλλοι έρχονται, κάποιοι φεύγουν και άλλοι συναντιούνται στη μέση και επιστρέφουν» είπε με χιούμορ στον παρουσιαστή.

Ακόμη, εξομολογήθηκε: «Έκανα 7 χρόνια ψυχανάλυση γιατί έβλεπα ότι κάποια πράγματα δεν λειτουργούσαν, με πήγαιναν πίσω και δεν μπορούσα να προχωρήσω μπροστά. Δεν είχα πάντα την αυτοπεποίθηση στα πράγματα που δομώ τώρα».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές και θεατρικές παραγωγές, που έχει συμμετάσχει, όπως και στο νέο επαγγελματικό της βήμα, την παρουσίαση του «ΦλΕΡΤ», του νέου ψυχαγωγικού μαγκαζίνου της ΕΡΤ1, που έκανε πρεμιέρα στις 15 Ιουνίου.