Breaking News

Πένυ Σκάρου: «Την ημέρα του ατυχήματος γιορτάζω τα δεύτερα γενέθλιά μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Πένυ Σκάρου είχε συγκλονίσει τον καλλιτεχνικό κόσμο και όλη την Ελλάδα με το ατύχημά της στα τέλη Ιουνίου του 2014, στο οποίο έχασε το ένα της πόδι.

Το περασμένο Σάββατο 27 Ιουνίου γιόρτασε τα «δευτέρα γενέθλια της», παράλληλα με την επιστροφή της στη μουσική σκηνή, καθώς παρουσίασε επίσημα τη διασκευή του «Σκόνη και θρύψαλα», του Στέφανου Κορκολή και της Εύης Δρούτσα, που είχε κυκλοφορήσει τον περασμένο μήνα.

Η τραγουδίστρια, που έχει αποκτήσει πλέον τεχνητό πόδι και δίνει μάθημα ζωής με τη δύναμη που τη διακρίνει, δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε»:

«Έχω επιλέξει να γιορτάζω αυτό που συνέβη. Είναι τα δεύτερα γενέθλιά μου. Βασικά νομίζω ότι είναι πιο σημαντικά γενέθλια.

Απομακρύνθηκαν από δίπλα μου πολλοί άνθρωποι μετά το ατύχημα. Αλλά έχω κερδίσει και πάρα πολλούς ανθρώπους. Δεν το ξεπέρασα και ούτε πρόκειται να το ξεπεράσω ποτέ. Ξυπνάω και πρέπει να βάλω ένα πόδι και όταν κοιμάμαι πρέπει να το βγάλω. Το οικονομικό βάρος είναι τεράστιο.

Τον υπαίτιο του ατυχήματος νομίζω ότι τον έχω συγχωρέσει. Καλύτερα που δεν βρέθηκε γιατί αν τον έβρισκα δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα.

Έχω ακούσει σχόλια, που με έφεραν σε αμηχανία. Σε μία οντισιόν κάποιος μου είπε "Α, είσαι η τραγουδίστρια με το κομμένο πόδι;". Δε θα πω ποιος το είπε, είναι πολύ γνωστός...

Ο Στέφανος Κορκολής είναι ο πρώτος άνθρωπος, που με ανακάλυψε και έκανα την πρώτη μου δισκογραφική δουλειά».