Breaking News

Προσαγωγή 35χρονης για την επίθεση με βιτριόλι (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της 34χρονης Ιωάννας, που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι το πρωί της Τετάρτης 20 Μαΐου, τη στιγμή που πήγαινε στην εταιρεία που εργάζεται στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου στην εκπομπή «Ώρας Ελλάδος» του Open, προσήχθη και καταθέτει στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών η μία εκ των δύο υπόπτων, η οποία δεν έχει ομολογήσει ακόμα την πράξη της.

Πρόκειται για μία γυναίκα 35 ετών, που εργάζεται σε δικηγορικό γραφείο, σε κοντινή απόσταση από την εταιρία που εργαζόταν η Ιωάννα.

Η προσαγωγή της έγινε το πρωί της Πέμπτης στο Παγκράτι, την ώρα που έφευγε από το σπίτι της για να πάει στη δουλειά της.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί φέρεται να εντόπισαν μία περούκα και μία τηλεκάρτα, που ίσως χρησιμοποιήθηκε στις τηλεπικοινωνίες της επίθεσης. Τα κίνητρα της επίθεσης φέρεται να θεωρούνται καθαρά προσωπικά.

Η λιτή ανακοίνωση, που εξέδωσε στη συνέχεια η ΕΛ.ΑΣ., αναφέρει: «Μετά από ενδελεχή έρευνα προσήχθη σήμερα το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών 35χρονη ημεδαπή η οποία εξετάζεται ως ύποπτη για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος ημεδαπής στην Καλλιθέα την 20/05/2020».

Δείτε το βίντεο.