Breaking News

Νίκη Σερέτη: «Ο κόσμος, ακόμα και τώρα, με αγαπάει σαν Δεβόρα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Νίκη Σερέτη, η αγαπημένη σε όλους «Δεβόρα» από τη σειρά «Εκείνες κι Εγώ», είπε στο «The 2Night Show» για τη μεγάλη της αγάπη το θέατρο και τη συνειδητή επιλογή της να απέχει από την τηλεόραση:

«Απλώς προσπάθησα πολλά χρόνια να φύγω από αυτό, να καθαρίσω και να πάω κάπου αλλού. Ο κόσμος, βέβαια, ακόμα και τώρα με αγαπάει σαν Δεβόρα, τον Μαύρο Ωκεανό ή και άλλες σειρές που έχω κάνει. Αλλά ήθελα πια να φύγω, να εξελιχθώ. Ένιωσα - και μετά την ψυχοθεραπεία που έκανα - ότι θέλω να ανοίξω τα φτερά μου, γιατί δεν είμαι εκεί.

Σαφέστατα αγαπώ την τηλεόραση, απλώς οι ρόλοι που θα ήθελα να κάνω, δεν έρχονται. Οπότε... ο κόσμος νομίζει ότι τα παράτησα και κάνω κάτι άλλο.

Συνεχίζω με το θέατρο, αλλά σε πράγματα που με συγκινούν, με πιο δύσκολη συνθήκη, πιο... ταλιμπάν, αλλά η καρδιά μου είναι εκεί.

Είχα ξεκινήσει την ψυχοθεραπεία μετά από κρίσεις πανικού που πάθαινα. Κάποια στιγμή έρχεται το σώμα - αν δεν θέλει η ψυχή να καταλάβει - και σε ταρακουνά και σε αφυπνίζει. Τις κρίσεις πανικού τις έπαθα πάνω στη σκηνή του θεάτρου...».

Μεταξύ άλλων, η Νίκη Σερέτη τοποθετήθηκε και σχετικά με τον ρατσισμό και περιέγραψε πώς τον έχει βιώσει η ίδια.

Δείτε όσα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.