Breaking News

«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ»: Αφιέρωμα στη Γλυκερία (Επεισόδιο 27-6-2020)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μια μεγάλη ερμηνεύτρια, μια διαχρονική αξία του ελληνικού τραγουδιού, την υπέροχη Γλυκερία, φιλοξένησε το βράδυ του Σαββάτου 27 Ιουνίου η εκπομπή της ΕΡΤ1, «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ», με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο.

Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια αφιέρωσε στους τηλεθεατές ένα τρίωρο, γεμάτο τραγούδια απ’ όλα τα μουσικά της ταξίδια. Αγαπημένες αναμνήσεις, γραμμένες σε πεντάγραμμο, ξεδιπλώθηκαν στη σκηνή της εκπομπής από την ίδια, αλλά και από τους φίλους που την πλαισίωσαν.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, σε μια σπάνια εμφάνισή του, συνέπραξε σε δύο ξεχωριστά ντουέτα με την αγαπημένη του Γλυκερία.

Στο αφιέρωμα της εκπομπής και η Μελίνα Κανά. Οι δύο γυναίκες μας μετέφεραν στις «Γραμμές» και την ατμόσφαιρα της συνεργασίας τους με τραγούδια αγαπημένων συνθετών, καθώς και με ένα «δυνατό» στιγμιότυπο αφιερωμένο στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου.

Για την αγάπη και το θαυμασμό του στη Γλυκερία μίλησε ο Αντώνης Ρέμος, ενώ ο «ροκάς» Νίκος Ζιώγαλας συνέπραξε μουσικά με την τραγουδίστρια στο πλατό, για να... λύσουν «Παλιούς λογαριασμούς». Το δικό της στίγμα στην εκπομπή έδωσε η Βιολέτα Ίκαρη, όπως και οι ταλαντούχοι Βασίλης Προδρόμου, Θοδωρής Μέρμηγκας και Χάρης Μακρής.