Breaking News

Σταρόβας: Η εγκατάλειψη από τον πατέρα του και το επίθετο που είχε πριν παντρευτεί η μητέρα του (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, που στιγματίστηκαν από την απουσία του πατέρα του, ο οποίος έφυγε από το σπίτι λίγο πριν γεννηθεί, μίλησε - μεταξύ άλλων - ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα».

Ο καλλιτέχνης αποκάλυψε ότι παράτησε το εξατάξιο τότε σχολείο στην πέμπτη γυμνασίου, ενώ εξομολογήθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη:

«Η μητέρα μου παντρεύτηκε πρώτη φορά για να γλιτώσει από τον τίτλο της "τάδε με το εξώγαμο". Ήταν σκληρά τα πράγματα τότε και πήρα το όνομα του πατριού μου, του Σταρόβα.

Μέχρι τα 12-13 μου, που παντρεύτηκε η μητέρα μου τον Σταρόβα, λεγόμουν Λαγαρίας, αυτό δεν το έχω πει ποτέ. Ήταν το πατρικό της μάνας μου. Επειδή δεν είχε παντρευτεί τον πατέρα μου, είχα πάρει εγώ το δικό της επίθετο».

Επίσης, ο Δημήτρης Σταρόβας θυμήθηκε πώς ένα όργανο γυμναστικής τον έκανε να ασχοληθεί με τη μουσική, ενώ εξήγησε πώς δημιουργήθηκαν οι «Άγαμοι θύται» και ποιες είναι σήμερα οι σχέσεις τους.

Ακόμη, περιέγραψε πώς γνώρισε τη σύντροφό του Άννα, την οποία - όπως είπε - εpωτεύθηκε κεραυνοβόλα, ενώ δήλωσε την τρελή αδυναμία που έχει στη μονάκριβή του κόρη.

Δείτε τη συνέντευξη.