Breaking News

Τι γυρεύουν οι «Άγριες Μέλισσες» σ' ένα... «Κόκκινο Ποτάμι»; (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τι γυρεύουν οι «Άγριες Μέλισσες» σ’ ένα «Κόκκινο Ποτάμι»; Την απάντηση έδωσαν ο Γιάννης Στάνκογλου και ο Αργύρης Πανταζάρας μέσα από μία χαλαρή κουβέντα στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1.

Οι δύο ταλαντούχοι πρωταγωνιστές μίλησαν για την τεράστια επιτυχία που συνάντησαν φέτος οι τηλεοπτικές τους συνεργασίες και τα πράγματα που αγάπησαν στην υποκριτική, αλλά και γι' αυτά που τους δυσκολεύουν.

Επίσης, αποκάλυψαν όλα όσα χρειάζονται για να είναι ευτυχισμένοι στην καθημερινότητά τους, ενώ αναφέρθηκαν και στο ενδεχόμενο συνεργασίας τους στο μέλλον.

Ο Γιάννης Στάνκογλου αποκάλυψε το λόγο που αποφάσισε να δεχτεί το ρόλο του Θωμά Κυπραίου στις «Άγριες Μέλισσες» και απάντησε γιατί τον ξάφνιασε η επιτυχία της σειράς.

Ακόμη, περιέγραψε το πώς νιώθει ως κάτοικος του κέντρου της Αθήνας τα τελευταία είκοσι χρόνια και πώς βιώνει την καθημερινότητα εκεί μαζί με την οικογένειά του, ενώ αναφέρθηκε και στον πιο σπουδαίο και σημαντικό ρόλο της ζωής του, αυτόν του πατέρα.

Από την άλλη, ο Αργύρης Πανταζάρας μίλησε για το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» και εξήγησε τι ήταν αυτό που τον έκανε να πει «ναι» στην τηλεόραση. 

Επίσης, αναφέρθηκε στα όνειρα που κάνει σε προσωπικό επίπεδο και στα σχέδια που θέλει να υλοποιήσει μέσα από την Τέχνη της υποκριτικής, αλλά και της σκηνοθεσίας.