Breaking News

Γιάννης Τάσσιος: «Έγιναν κάποια άσχημα πράγματα - Η κατάθλιψη με είχε χτυπήσει πολύ δυνατά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο τραγουδιστής Γιάννης Τάσσιος εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε στη ζωή του, τη μάχη του με την κατάθλιψη και τις έξι εξωσωματικές που επιχείρησαν με τη γυναίκα του:

«Είχα χαθεί για μία περίοδο γιατί έγιναν κάποια πράγματα, τα οποία δε θα ήθελα να τα αναφέρω. Έγιναν κάποια πολύ άσχημα πράγματα, που με πήγαν πίσω.

Ήταν επιλογή μου να απουσιάσω. Δεν σταμάτησα να ασχολούμαι με το τραγούδι, αλλά όχι στην Αθήνα. Τραγουδούσα στο εξωτερικό.

Δεν ήθελα να μιλήσω σε κάποιον. Δεν ήθελα να φοβίσω τους δικούς μου ανθρώπους. Προσπάθησα να περάσω το πρόβλημα όσο μπορούσα μόνος μου, δηλαδή έκανα τον ηθοποιό. Έδειχνα ότι γελούσα μπροστά και πίσω πήγαινα και χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο... Τι να κάνω; Δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Η κατάθλιψη με είχε χτυπήσει πάρα πολύ δυνατά.

Η επιστροφή μου δεν ήταν λύτρωση. Ό,τι είχα να αποδείξω, το απέδειξα. Απλά έπρεπε να απουσιάσω για ένα συγκεκριμένο θέμα. Αυτό το θέμα μου έκανε κακό, γιατί τα έβαλα με μένα που δέχτηκα αυτό που συνέβη. Το κράτησα μέσα μου και μου έκανε ζημιά.

Μέσα στον κορονοϊό αποκτήσαμε με τη σύζυγό μου ένα αγοράκι. Γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου μέσα σε δύσκολες συνθήκες. Ήταν δώρο Θεού.

Είχαμε κάνει 6 εξωσωματικές μέχρι να μείνει έγκυος. Δεν είναι λίγες. Η γυναίκα περνάει δύσκολα, μόνο οι ορμόνες που παίρνει είναι πάρα πολλές. Κάνουν κακό στον οργανισμό. Όταν παίρνει το αρνητικό αποτέλεσμα η γυναίκα γίνεται ράκος».