Breaking News

Άρης Τσάπης: «Όταν ψωνίστηκα με τη δημοσιότητα ο πατέρας μου με προσγείωσε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ελεονώρα Μελέτη φιλοξένησε στα «Μεσάνυχτα» τον Άρη Τσάπη, τον τηλεοπτικό γιο του Γιάννη Μπέζου, τον «Θανάση» στη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί».

Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά και την ξαφνική επιτυχία και αναγνωρισιμότητα που είχε στην παιδική του ηλικία, ενώ περιέγραψε τα δύσκολα χρόνια των γονιών του, που ήρθαν από την Αλβανία στην Ελλάδα. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Όταν "ψωνίστηκα" με τη δημοσιότητα ο πατέρας μου με προσγείωσε. Ήμουν και στην εφηβεία τότε. Πέρασα έντονη εφηβεία, στα 15 μου έβγαινα έξω μέχρι το πρωί. Με έπαιρναν τηλέφωνο οι γονείς μου και δεν το σήκωνα, τους έλεγα ψέματα. Άλλαζα παρέες και φίλους. Δεν έκανα παρέα με τα παιδιά που μεγάλωσα, άλλα με τους πιο "γνωστούς" του σχολείου. Φαινόταν από τη συμπεριφορά μου ότι "ψωνίστηκα". Τα λόγια του πατέρα μου με προσγείωσαν ακριβώς την επόμενη μέρα.

Γεννήθηκα στην Αλβανία και συγκεκριμένα στην Αυλώνα. Ήρθα στην Ελλάδα σε ηλικία 2-2,5 ετών. Όταν πρωτοήρθαν οι γονείς μου στην Ελλάδα εγώ ήμουν μικρός και δεν θυμάμαι πολλά πράγματα. Είναι δύσκολο για κάποιον οικονομικό μετανάστη να έρχεται και να αρχίζει τη ζωή του από το μηδέν. Γιατί ουσιαστικά από το μηδέν την αρχίζει. Οπότε, από τη στιγμή που ήρθαν όλοι, γιατί δεν ήρθαμε μόνο εμείς, αλλά και οι θείοι και οι θείες μου, προσπαθούσαν να τα βγάλουν πέρα κάπως. Τώρα, να πληρώνεις ενοίκιο για κάποιον που δεν έχει στον ήλιο μοίρα μόνος είναι λίγο δύσκολο. Μέναμε, το θυμάμαι ακόμα, σε ένα σπίτι τρεις οικογένειες, με την τουαλέτα στην αυλή, δεν ήταν καν μέσα στο σπίτι...».

Δείτε όσα είπε στην Ελεονώρα Μελέτη.