Breaking News

Αυτός είναι ο σύντροφος της Εύας Καϊλή (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Φωτογραφίες με τον σύντροφο της Εύας Καϊλή παρουσίασε η εκπομπή «Μαζί σου», οι οποίες δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Πρόκειται για έναν 34χρονο άντρα, που κατάγεται από την Ιταλία, με τον οποίο η όμορφη ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ γνωρίστηκε πριν από τρία χρόνια στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η φιλία τους εξελίχθηκε σε μία τρυφερή προσωπική σχέση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο γοητευτικός Φραντσέσκο Τζιόρτζι εργάζεται ως βοηθός στο γραφείο ενός Ιταλού Ευρωβουλευτή. Οι δύο σύντροφοι ανήκουν στην ίδια ομάδα των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, ενώ τους ενώνει και η αγάπη για τη θάλασσα. Ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι είναι δεινός ιστιοπλόος, ενώ και η Εύα Καϊλή απέκτησε πρόσφατα δίπλωμα ιστιοπλοΐας.

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή, την περίοδο της καραντίνας ο 34χρονος εγκλωβίστηκε στην Ελλάδα και φιλοξενήθηκε από την οικογένεια της Εύας Καϊλή.

Να σημειωθεί ότι την περίοδο της καραντίνας η Εύα Καϊλή είχε μιλήσει στο «Έλα, Χαμογέλα» από το σπίτι της αδερφής της στην Αθήνα, η οποία έγινε μαμά πριν μερικούς μήνες. Όταν η Σίσσυ Χρηστίδου της είπε: «Εύχομαι να έρθει και στη δική σου ζωή ένα μωρό», η ευρωβουλευτής απάντησε:

«Άργησα, έχεις δίκιο... Θα πρέπει κι εγώ να το πάρω απόφαση. Ήταν πολύ σημαντική αυτή η περίοδος, επειδή όντως είδα ότι είναι κάτι όμορφο, που αλλάζει τη ζωή σου... Αναγκαστικά είμαστε σε μια τελική ευθεία... Δεν έχω παντρευτεί κρυφά, θα σας ενημερώσω».