Breaking News

Μάθημα ζωής από τη Daniella Alvarez μετά τον ακρωτηριασμό του ποδιού της (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Daniella Alvarez προχωρά με τη ζωή της μετά από έναν πολύ δύσκολο μήνα. Πριν από τρεις μέρες, την περασμένη Δευτέρα, η 32χρονη Μις Κολομβία 2011 μοιράστηκε με τους followers της ένα βίντεο που τη δείχνει να χορεύει με τον αδερφό της Ricki, περίπου τρεις εβδομάδες μετά τη χειρουργική επέμβαση κατά την οποία ακρωτηριάστηκε το αριστερό της πόδι.

«Οι δυσκολίες δεν έχουν σημασία! Πρέπει να είμαστε ανθεκτικοί στη ζωή!!» έγραψε στη λεζάντα η Daniella Alvarez.

Όπως αναφέρει το People των ΗΠΑ, σε ανάρτηση στο Instagram στις 14 Ιουνίου, το μοντέλο ανέβασε φωτογραφίες, που την έδειχναν στο κρεβάτι του νοσοκομείου, έχοντας στο πλευρό της μέλη της οικογένειάς της. 

Σύμφωνα με το People, που επικαλείται το "Hola!", η 32χρονη ακρωτηριάστηκε στο πόδι, μετά από επιπλοκές μιας χειρουργικής επέμβασης ρουτίνας, κατά την οποία αφαιρέθηκε μάζα από την κοιλιά της. Για να αποτραπούν περεταίρω επιπλοκές αποφασίστηκε η ακρωτηρίαση του ποδιού της.

Ο Ετεοκλής Παύλου, που έχει βρεθεί σε ανάλογη θέση και συγκλόνισε με όσα είπε πρόσφατα στην εκπομπή dot, σχολίασε το περιστατικό στο «Καλοκαίρι #Not».

Να σημειωθεί ότι το πόδι της ακρωτηριάστηκε πριν τρεις εβδομάδες. Στην εκπομπή έγινε λόγος για τρεις μήνες, όταν και ξεκίνησε η περιπέτειά της με τις επεμβάσεις.



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

No importan las dificultades! Debemos ser resilientes en la vida !! #enrumbatecondaniella

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniella Alvarez (@danielaalvareztv) στις