Breaking News

Δύσκολες ώρες για τον John Travolta: «Έφυγε» η σύζυγός του Kelly Preston - Η συγκινητική ανάρτησή του (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την απώλεια της συζύγου του θρηνεί ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός και χορευτής John Travolta. Η ηθοποιός Kelly Preston έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Ο 66χρονος John Travolta ήταν μαζί με την Kelly Preston από το 1991 και απέκτησαν τρία παιδιά: την 20χρονη Ella, τον 9χρονο Benjamin και τον Jett, ο οποίος σκοτώθηκε σε ατύχημα, σε ηλικία 16 ετών, τον Ιανουάριο του 2009 στις Μπαχάμες, όπου είχε πάει διακοπές.

Σύμφωνα με τη βρετανική Mirror, εκπρόσωπος της οικογένειας δήλωσε στο People: «Το πρωί της 12ης Ιουλίου 2020, η Kelly Preston, λατρευτή σύζυγος και μητέρα, πέθανε μετά από μια διετή μάχη με τον καρκίνο του μαστού. Επιλέγοντας να κρατήσει τη μάχη της ιδιωτική, είχε υποβληθεί σε ιατρική περίθαλψη για αρκετό καιρό, έχοντας στο πλευρό της την οικογένεια και τους φίλους της. Ήταν μια φωτεινή, όμορφη και στοργική ψυχή, που νοιαζόταν βαθιά για τους άλλους και έφερνε τη ζωή σε όλα όσα άγγιζε. Η οικογένειά της ζητά την κατανόησή σας για την ανάγκη τους για προστασία της ιδιωτικής ζωής τους αυτή τη στιγμή».

Το βράδυ της Κυριακής (πρωί της Δευτέρας, ώρα Ελλάδας) ο John Travolta ανέβασε φωτογραφία με την όμορφη Kelly στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα:

«Με πολύ βαριά καρδιά σας ενημερώνω ότι η όμορφη σύζυγός μου, η Kelly, έχασε τη διετή μάχη της με τον καρκίνο του μαστού. Έδωσε έναν θαρραλέο αγώνα με την αγάπη και την υποστήριξη πολλών. Η οικογένειά μου κι εγώ θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες στους γιατρούς και τις νοσοκόμες στο MD Anderson Cancer Center (Κέντρο Καρκίνου MD Anderson του Πανεπιστημίου του Τέξας), όλα τα ιατρικά κέντρα που βοήθησαν, καθώς και τους πολλούς φίλους και αγαπημένους της που ήταν δίπλα της. Η αγάπη και η ζωή της Kelly θα μείνουν για πάντα. Θα αφιερώσω λίγο χρόνο για να είμαι εκεί για τα παιδιά μου, που έχουν χάσει τη μητέρα τους, οπότε συγχωρέστε με εκ των προτέρων εάν δεν έχετε νέα μας το επόμενο διάστημα».