Breaking News

Το Κόκκινο Ποτάμι: Ο Μανούσος Μανουσάκης μιλάει για το αποψινό φινάλε (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Απόψε, Δευτέρα 13 Ιουλίου, στις 22:00, θα προβληθεί στο Open το τελευταίο συγκλονιστικό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι».

Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (όπου θα προστεθεί και το βίντεο μετά την προβολή στην τηλεόραση).

Ο Μανούσος Μανουσάκης και η Τατιάνα Παπαμόσχου - που πρωταγωνιστεί ως Ευγενία Παυλίδη - μίλησαν για το αποψινό φινάλε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος».

Μάλιστα, ο σκηνοθέτης αναφέρθηκε και στα ελληνοτουρκικά, όπως και στην τουρκική προκλητικότητα των τελευταίων μηνών, που κορυφώθηκε με την απόφαση να μετατραπεί η Αγία Σοφία σε τζαμί.

«Δυστυχώς, η σειρά, κάθε μέρα που περνούσε όλο αυτό το διάστημα, γινόταν όλο και πιο επίκαιρη, με τα τραγικά γεγονότα που συμβαίνουν στην Τουρκία. Η αυθαιρεσία της τουρκικής πολιτικής είναι ακριβώς η ίδια με την τότε αυθαιρεσία. Όπως ακριβώς η ίδια με τότε είναι και η στάση των μεγάλων δυνάμεων. Δηλαδή, απλά ένα μικρό τράβηγμα το αφτιού και κλείσιμο του ματιού ταυτόχρονα» είπε χαρακτηριστικά ο Μανούσος Μανουσάκης.

Δείτε το βίντεο.