Breaking News

Γρηγόρης Βαλτινός - Ταμίλα Κουλίεβα: Μία ξεχωριστή συζήτηση στο «Σημείο Συνάντησης» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, δύο προσωπικότητες με σπουδαία πορεία στο χώρο της υποκριτικής, ο Γρηγόρης Βαλτινός και η Ταμίλα Κουλίεβα, συζήτησαν για τις πολυτάραχες και αντισυμβατικές ζωές τους στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1.

Η Ταμίλα Κουλίεβα περιέγραψε το ταξίδι της ζωής της από τη Ρωσία μέχρι την Ελλάδα, εξήγησε πώς νιώθει που φέρει μέσα της δύο πολιτισμούς, θυμήθηκε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα και τις δυσκολίες που ξεπέρασε και δήλωσε περήφανη που κατάφερε να διακριθεί ως ηθοποιός. Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι ο ρόλος της μητρότητας αποτελεί για εκείνη το μεγαλύτερο βραβείο της ζωής της.

Τ. Κουλίεβα: «Προσπαθούσα να αποδείξω στη μητέρα μου ότι τα κατάφερα - Δεν άκουσα ποτέ μπράβο από τους γονείς μου»

Από την πλευρά του Γρηγόρης Βαλτινός θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια που τον ωρίμασαν απότομα και τον τρόπο που τον επηρέασε το διαζύγιο των γονιών του, τονίζοντας ότι η υποκριτική αποτέλεσε τη μοναδική διέξοδο στα προβλήματά του. Επίσης, ο γνωστός ηθοποιός, που είναι πατέρας δύο αγοριών, περιέγραψε την καρμική γνωριμία με τη δημοσιογράφο σύζυγό του, ενώ εξήγησε τι είναι αυτό που κάνει έναν γάμο να αντέξει τριάντα χρόνια.

Η συγκίνηση του Γρηγόρη Βαλτινού: «Γνώρισα τον πατέρα μου όταν ήμουν 20 χρονών»

Δείτε το βίντεο.