Breaking News

Η συγκίνηση του Γρηγόρη Βαλτινού: «Γνώρισα τον πατέρα μου όταν ήμουν 20 χρονών» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν ενός έτους και βρήκαν άλλους συντρόφους, μετά από καιρό. Κάτι τέτοιο έγινε και με τον πατέρα μου στην Αμερική, όταν κατάλαβε ότι το παιδί που έκανε είναι αυτό και νομίζω πως συγκλονίστηκε...» είπε ο Γρηγόρης Βαλτινός στην Ταμίλα Κουλίεβα, κατά τη συζήτησή τους στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1....

«Νομίζω ότι συγκινήθηκε πάρα πολύ που ο γόνος του, το γονίδιο του... Κι εγώ συγκινήθηκα, αλλά ίσως με έναν εντελώς διαφορετικό κι αντίθετο τρόπο. Όχι εκδικητικά, γιατί το να χωρίζουν δύο άνθρωποι σημαίνει ότι κάτι έκαναν λάθος οι ίδιοι, οι γύρω τους ή η ζωή. Χωρίζουν και καμιά φορά είναι πολύ πιο υγιές από το να παραμένουν μαζί και να καταστρέφουν τα παιδιά τους, την ψυχολογία τους και τον χαρακτήρα τους...» πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός.

Και εξομολογήθηκε συγκινημένος: «Γνώρισα τον πατέρα μου όταν ήμουν 20 χρονών. Τότε ήρθε κάποια στιγμή από την Αμερική και συναντηθήκαμε. Δεν ήταν τόσο ξένος, το DNA υπάρχει... στο βλέμμα, στον ήχο, στην επιδερμίδα, παντού...»