Breaking News

«Just the 2 of Us» - Τελικός: Επεισόδιο 12 (11-7-2020) - Νικητές ο Τάσος Ξιαρχός και η Κόνι Μεταξά

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
To «Just the 2 of Us» έριξε αυλαία στο Open το βράδυ του Σαββάτου 11 Ιουλίου με τον τελικό που προβλήθηκε ζωντανά και ολοκληρώθηκε με νικητές τον Τάσο Ξιαρχό και την Κόνι Μεταξά.

Οι 6 φιναλίστ, ο Τρύφωνας Σαμαράς με τη Χαρά Βέρρα, ο Τάσος Ξιαρχός με την Κόνι Μεταξά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου με τον Κώστα Καραφώτη διεκδίκησαν τον τίτλο του μεγάλου νικητή.

Ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης καλωσόρισε τους τέσσερις κριτές, Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Σταυροπούλου και Σταμάτη Φασουλή.

Στη σκηνή του J2US - που είχε στόχο την ενίσχυση των νοσοκομείων Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και Σωτηρία - επέστρεψαν και τα 11 ζευγάρια, που είχαν αποχωρήσει, για να ευχηθεί όλη η ομάδα του σόου «καλό καλοκαίρι» με την πιο θεαματική γιορτή.

Η εμφάνιση «φωτιά» της Έρρικας Πρεζεράκου στον τελικό του J2US

Επίσης, η Δέσποινα Βανδή άφησε την καρέκλα του κριτή και ανέβηκε για πρώτη φορά στο stage του σόου του J2US.

Οι νικητές αναδείχθηκαν από τη βαθμολογία των κριτών σε συνδυασμό με την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα αποτελέσματα λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Μεγάλοι νικητές του J2US είναι ο Τάσος Ξιαρχός και η Κόνι Μεταξά. Τη δεύτερη θέση πήραν η Βίκυ Χατζηβασιλείου με τον Κώστα Καραφώτη, ενώ την τρίτη ο Τρύφωνας Σαμαράς με τη Χαρά Βέρρα.

Δείτε το 12ο επεισόδιο (τελικός) στο βίντεο ή στο Open