Breaking News

Κάτια Ζυγούλη: Η καριέρα της, η ζωή της με τον Σάκη Ρουβά και το τηλεοπτικό της εγχείρημα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στο «The 2Night Show» την Κάτια Ζυγούλη, η οποία μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό άγνωστες πτυχές της καθημερινότητας της με τον σύζυγό της, Σάκη Ρουβά και τα τέσσερα παιδιά τους.

Ακόμη, μίλησε για την απόφασή της να αποσυρθεί από το χώρο της μόδας, τα λαμπερά εξώφυλλα, τις πασαρέλες και την καριέρα της στο εξωτερικό, για χάρη της οικογένειάς της.

Μεταξύ άλλων, το πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια αποκάλυψε πως στο παρελθόν πέρασε από δοκιμαστικό για τη θέση του κριτή στο «GNTM», αλλά τελικά δεν επιλέχθηκε γιατί δεν άντεχε να ασκεί σκληρή κριτική. 

Να σημειωθεί ότι τον περασμένο Ιανουάριο η Κάτια Ζυγούλη είχε δηλώσει για το GNTM: «Μπήκα στη διαδικασία να κάνω το δοκιμαστικό, το οποίο δεν το πήρα, σας το λέω έντιμα αυτό... Και έκανα το σταυρό μου που δεν το πήρα, γιατί συνειδητοποίησα ότι θα έμπαινα σε μία διαδικασία να κρίνω, με δικά μου κριτήρια, κάτι κopiτσια πολύ νέα, αισιόδοξα και φρέσκα. Είμαστε όλοι "φανταστικοί κριτές" και δεν θέλω να είμαι μία απ' αυτούς...».

Επίσης, μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα στην ΕΡΤ, με την παρουσίαση της εκπομπής «Ιστορίες Μόδας».

Δείτε τη συνέντευξη.