Breaking News

Χριστίνα Μπόμπα: «Το εύκολο ήταν να μην πω ότι έχω κορονοϊό - Σκέφτηκα να κάνω μήνυση» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Χριστίνα Μπόμπα συνάντησε στο «The 2Night Show» τον Γρηγόρη Αρναούογλου και μίλησε για όλα: για τα παιδικά της χρόνια, το διαζύγιο των γονιών της, καθώς και για τον άντρα της ζωής της, τον Σάκη Τανιμανίδη.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια και στην απουσία της από τον επόμενο κύκλο του «The Voice», ενώ περιέγραψε πώς βίωσε τον κορονοϊό, απαντώντας στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε εκείνη και ο σύζυγός της.

Η Χριστίνα Μπόμπα είπε στον Γρηγόρη Αρναούογλου: «Για μένα το εύκολο ήταν να μην πω ότι έχω κορονοϊό. Το έκανα για να πω στον κόσμο ότι πρέπει να προσέξει και να καταλάβει πως μπορεί να συμβεί σε όλους».

Και πρόσθεσε: «Από όσους έγραψαν αρνητικά για μένα δεν πήρα ποτέ κανέναν τηλέφωνο. Δεν ασχολούμαι με αυτά που γράφουν και δεν απαντάω ποτέ. Δέχτηκα έντονο πόλεμο στο θέμα του κορονοϊού... Μας έλεγαν "Είστε μασόνοι, διαφημίζετε το κράτος". Δηλαδή, μου έστελναν τρελά πράγματα. Σε ένα δημοσίευμα, ενώ είχαμε δηλώσει ότι είμαστε άρρωστοι, πήραν φωτογραφίες μας από ένα μήνα πριν και έκαναν ένα άρθρο ότι πάμε βόλτες στο Σύνταγμα. Μου ήρθε να κάνω μήνυση. Λέω δεν μπορεί κάποιος να είναι τόσο χυδαίoς και να γράφει ψέματα....».

Δείτε τη συνέντευξη.