Breaking News

Kim Kardashian: Επέστρεψε μόνη της στο Λος Άντζελες μετά τη συνάντησή της με τον Kanye West (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά το γνωστό παραλήρημα του Kanye West στο Twitter και τη δημόσια συγγνώμη του, που ακολούθησε, την περασμένη Δευτέρα η Kim Kardashian καταγράφηκε να ξεσπάει σε κλάματα στο αυτοκίνητο, κατά τη διάρκεια της συνάντησής της στο Wyoming με τον σύζυγό της.

Την ίδια μέρα μία πηγή είχε δηλώσει στο People: «Είναι πολύ συναισθηματικά φορτισμένη για τα πάντα και επίσης εξαντλημένη. Νιώθει πολύ πληγωμένη από τον Kanye. Προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του πολλές φορές και την αγνοεί. Είναι όλα μια κακή κατάσταση. Αποφάσισε να ταξιδέψει στην πόλη Cody για να μιλήσει μαζί του αυτοπροσώπως. Δε θέλει πια να αισθάνεται ότι την αγνοεί».

Χθες, Τρίτη, η 39χρονη τηλεπερσόνα επέστρεψε στο Λος Άντζελες, με το φωτογραφικό φακό να την καταγράφει τη στιγμή της άφιξής της στο αεροδρόμιο.

Η Kim Kardashian έδειχνε προβληματισμένη τη στιγμή που βγήκε από το ιδιωτικό της τζετ, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε ένα SUV, που την περίμενε.


Μια πηγή είπε στο DailyMail.com ότι επέστρεψε στο Λος Άντζελες για να είναι με τα τέσσερα παιδιά τους, ενώ ο 43χρονος ράπερ ολοκληρώνει το νέο του άλμπουμ.

Η ίδια και η οικογένειά της φέρονται να «προστατεύουν τα παιδιά» από τη συνεχιζόμενη ασταθή συμπεριφορά του Kanye West, για τον οποίο επιβεβαίωσε, μέσω stories στο Instagram, ότι πάσχει από διπολική διαταραχή.

Επίσης, μία πηγή είπε στη The Sun ότι ζήτησε από τον Kanye West να μην επιστρέψει στο Λος Άντζελες έως ότου αισθάνεται «έτοιμος», καθώς ξέρει ότι «το Wyoming τον ηρεμεί ενώ το Λος Άντζελες μπορεί να είναι αγχωτικό».

«Η Κιμ δε θα σταματούσε ποτέ τον Kanye να βλέπει τα παιδιά του. Αλλά και οι δύο γονείς θέλουν τα παιδιά τους να μην επηρεάζονται από αυτό που συμβαίνει. Φυσικά θα ήθελε να επιστρέψει στο σπίτι και τα πάντα να επανέλθουν στην κανονικότητά τους, αλλά γνωρίζει ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί» τόνισε η πηγή.