Breaking News

Λ. Κομνηνός: «Με την Έλενα Ναθαναήλ δεν ταιριάζαμε στα γυρίσματα - Γίναμε φίλοι μετά την ταινία» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Λάκης Κομνηνός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος», όπου - μεταξύ άλλων -  μίλησε για τις σχέσεις του με  κάποιες από τις πιο γοητευτικές γυναίκες του ελληνικού σινεμά που υπήρξαν συμπρωταγωνίστριές του, ανάμεσά τους και η αείμνηστη Έλενα Ναθαναήλ.

Ο Λάκης Κομνηνός συνεργάστηκε με την Έλενα Ναθαναήλ στη ρoμαντική δραματική ταινία «Εκείνο το Καλοκαίρι» (1971), σε σκηνοθεσία Βασίλη Γεωργιάδη.

Ο ηθοποιός είπε στο Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο: «Την Έλενα τη γνώρισα στα 16 της, όταν πήγε για το πρώτο δοκιμαστικό της στο Φίνο. Τη θαύμαζα. Ήταν ένα πανέμορφο εφηβικό πλάσμα, που προκαλούσε το θαυμασμό. Ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Στην ταινία δεν είχαμε κόντρα, αλλά δεν ήμασταν και φίλοι. Δεν ήταν δύσκολο να κάνουμε τις εpωτικές σκηνές. Όταν είναι να... πέσει το μεροκάματο το κάνεις καλά. Όταν την πρωτοείδα ήταν ο τύπος μου σαν γυναίκα. Μετά, όταν μπαίνει η παράλληλη καριέρα, είσαι μέσα στην αγωνία της καριέρας. Δεν προλάβαμε να νιώσουμε έλξη, γιατί μετά την ταινία γίναμε φίλοι».

Να σημειωθεί ότι τον περασμένο Μάρτιο είχε εξομολογηθεί στο Νίκο Χατζηνικολάου: «Ήταν μοναδική γυναίκα και λυπάμαι που ανακαλύψαμε ο ένας τον άλλο πολλά χρόνια μετά την ταινία. Ήταν τόσο φιλομαθής, που αυτό με γαργάλαγε να την κάνω παρέα και να την αναζητώ. Κάναμε βαθιές συζητήσεις για πράγματα, τα οποία για τους άλλους μπορεί να ήταν αδιάφορα. Ενδιαφερόταν μέχρι και πώς φυτεύεται το κλήμα. Είχε φτιάξει κτήμα στην Εύβοια και έβγαζε δικό της κρασί. Έφτιαχνε τα πάντα και ό,τι δεν ήξερε, ήταν έτοιμη να το μάθει...».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο 2ο βίντεο.