Breaking News

Κωνσταντίνου και Ελένης: Χαμός μετά τις δηλώσεις της Αναστασίας Κοζαδίνου - Ποια ήταν τελικά το «Χρυσάνθεμο»; (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χθες προβλήθηκε συνέντευξη στο «Καλοκαίρι #Not» της Αναστασίας Κοζαδίνου - Μέτση, η οποία τόνισε ότι έπαιξε το «Χρυσάνθεμο» στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης»...

Η 22χρονη επισήμανε πως στη σειρά έπαιξαν δύο μωρά, ωστόσο η δήλωσή της δεν είχε προβληθεί χθες.

Το όνομά της αναφέρεται και στη wikipedia, ενώ η Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε με τον Χάρη Ρώμα, ο οποίος επιβεβαίωσε πως ήταν δύο τα μωρά στα γυρίσματα.

Σήμερα έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή ο κύριος Γεράσιμος Μαζαράκης, ο οποίος διέψευσε τις δηλώσεις της, υποστηρίζοντας ότι στη σειρά έπαιξε ένα μωρό και πως το μοναδικό «Χρυσάνθεμο» ήταν η κόρη του. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Ότι σας είπε είναι απόλυτο ψέμα, ουδέποτε υπήρχε δεύτερο παιδί. Εγώ την είχα πάει την κόρη μου πριν πολλά χρόνια και όλα αυτά που σας λέει είναι παραμύθια. Δεν υπήρξε ποτέ δεύτερο παιδί. Η κόρη μου λέγεται Άννα Μαζαράκη και είχε παίξει στο "Κωνσταντίνου και Ελένης". Ό,τι σας είπε είναι ψέμα... Εγώ έχω σκοπό να κινηθώ νομικά εναντίον της. Προσπαθώ να επικοινωνήσω και με τον Χάρη Ρώμα. Έχω φωτογραφίες, έχω αποδείξεις. Δεν ήταν ποτέ δύο μωρά...».

Να σημειωθεί ότι από την εκπομπή του είπαν αρκετές φορές ότι ο Χάρης Ρώμας έκανε λόγο για δύο μωρά στα γυρίσματα, ωστόσο ο κύριος Γεράσιμος Μαζαράκης επέμενε για το αντίθετο.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο «Καλοκαίρι #Not».