Breaking News

Λιάγκας στο φινάλε της εκπομπής του: «Σύντομα θα ανοίξει ένας καινούριος τηλεοπτικός κύκλος για μένα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μία δύσκολη σεζόν για το Γιώργο Λιάγκα και τους συνεργάτες του (για τους γνωστούς λόγους), ο παρουσιαστής έριξε οριστικούς τίτλους τέλους σήμερα στην εκπομπή του στον ΣΚΑΪ. Φορτισμένος συναισθηματικά, είπε - μεταξύ άλλων - στο φινάλε:

«Θέλω πραγματικά να σας ευχαριστήσω όλους. Είμαι πάντα πολύ υπερήφανος για τους συνεργάτες μου. Υπάρχουν πάντα δυσάρεστες και ευχάριστες στιγμές στις συνεργασίες.

Έγιναν πολλές αλλαγές κατά τη διάρκεια της σεζόν, δεν έχει σημασία να τα αναλύσουμε τώρα, τελευταία μέρα, αλλά κρατάμε τα καλά.

Σε αυτές τις τηλεοπτικές διαδρομές, αυτό που μένει τελικά είναι οι σχέσεις των ανθρώπων... Η φετινή σεζόν ήταν - εντάξει, δεν έχω μάθει να λέω ψέματα-  μια δύσκολη χρονιά για μένα. Δε χρειάζεται ανάλυση. Αντιλαμβάνεστε όλοι τους λόγους. Φτάνει στο τέλος της αυτή εδώ η περιπέτεια.

Ωστόσο φτάνει στο τέλος της με ένα χαμόγελο... Αυτή η χρονιά ήταν, ίσως, ήταν η πιο σημαντική της τηλεοπτικής μου ζωής γιατί με έκανε πάρα πολύ δυνατό, ακόμα και από τις χρονιές που έκανα μεγάλες επιτυχίες στην τηλεόραση. Αισθάνομαι πολύ πιο ώριμος και πιο δυνατός.... Καταλάβατε αν είμαι καλά ή δεν είμαι, δεν είναι ανάγκη να το πω εγώ...

Σας δίνω την υπόσχεσή μου ότι σύντομα θα ανοίξει ένας καινούριος τηλεοπτικός κύκλος για μένα. Δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να σας πω με ασφάλεια πότε ακριβώς θα είναι. Θέλω να σας πω ότι θα είναι ένας πολύ σημαντικός κύκλος και ήδη υπάρχει πολύ σημαντικός και καλός λόγος.

Σας ευχαριστώ όλους πολύ και σας αγαπώ για τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι από τους πολύ ευνοημένους που κάνουν τηλεόραση και το οφείλω σε σας. Καλό καλοκαίρι».