Breaking News

Τι είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος για το τροχαίο της κόρης του, Αμαλίας (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για το ατύχημα της μεγάλης κόρης του, Αμαλίας, πριν λίγες ημέρες στο Λος Άντζελες, έδωσε διευκρινίσεις ο Πέτρος Κωστόπουλος στο Νίκο Γεωργιάδη, ο οποίος μίλησε μαζί του. Πριν το φινάλε της εκπομπής «Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα», ο δημοσιογράφος είπε:

«Επειδή ακούστηκαν  κάποια πράγματα μάλλον λίγο υπερβολικά, εγώ μίλησα με τον Πέτρο Κωστόπουλο και μου έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. 

Πριν 13 μέρες έγινε το ατύχημα και μετά από δύο μέρες ήταν ήδη η Τζένη (Μπαλατσινού) στην Αμερική. Δεν το ήξερε κανείς ότι πήγε να δει το παιδί.

Ακούστηκε ότι έκανε δύο βαριές εγχειρήσεις. Εμένα ο Πέτρος Κωστόπουλος μου είπε ότι έκανε μία ελαφριά εγχείρηση ορθοπεδική στη λεκάνη. Αυτή τη στιγμή το παιδί είναι ήδη με πατερίτσες. Χθες περπάτησε πρώτη μέρα με πατερίτσες. 

Δεν οδηγούσε η Αμαλία, ήταν στο πίσω κάθισμα. Στο αυτοκίνητο ήταν πέντε άτομα. Ένα άλλο αυτοκίνητο παραβίασε το stop, έγινε σύγκρουση και το αυτοκίνητο ντελαπάρισε. 

Ο Πέτρος μου είπε ότι η Αμαλία δεν έχει καν αυτοκίνητο. Και τώρα - σύμφωνα με τον Πέτρο Κωστόπουλο - είναι σε ένα ξενοδοχείο, εκεί που μένει η μητέρα της δηλαδή, γιατί δεν μπορεί ακόμα εύκολα να αυτοεξυπηρετηθεί. Θα επιστρέψει στο σπίτι της μέχρι την Κυριακή και είναι ήδη σε πολύ καλή διάθεση».