Breaking News

Ματίνα Νικολάου: Η τρυφερή φωτογραφία με το γιο της (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Καλοκαιρινές στιγμές χαλάρωσης, μαζί με το γιο της, απολαμβάνει η ηθοποιός Ματίνα Νικολάου, που έγινε ευρύτερα γνωστή μέσω της τηλεοπτικής της παρουσίας στις εκπομπές του Νίκου Μουτσινά.

Το βράδυ της Δευτέρας ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram, που τη δείχνει να ποζάρει με τον Παναγιώτη, ο οποίος της δίνει ένα τρυφερό φιλί.

«...Πολλές φορές εμείς οι "μεγάλοι" μοιάζουμε πολύ "μικροί" μπροστά στο μεγαλείο της παιδικής και αγνής ψυχής! 💙#myeverything» έγραψε στη λεζάντα.

Τον περασμένο Ιούνιο η Ματίνα Νικολάου είχε μιλήσει για τον χωρισμό της και τις δυσκολίες του να μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί. «Υπήρξε περίοδος στη ζωή μου που ήμουν σε πολύ δύσκολη ψυχολογική κατάσταση, γιατί ήρθε ένας χωρισμός με τον πρώην σύζυγο μου, που δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ. Ήμασταν 4 χρόνια παντρεμένοι. Ήταν πολύ μεγάλο χαστούκι για μένα γιατί δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι θα χωρίσω. Όχι, εγώ παντρεύτηκα για να μη χωρίσω. Ήταν και το παιδί σε ηλικία περίπου 2,5 χρονών, οπότε μου ήρθε κατραπακιά. Έπρεπε να το αντιμετωπίσω ψύχραιμα, αλλά δεν ήταν εύκολο...» είχε εξομολογηθεί, μεταξύ άλλων, στην Ελεονώρα Μελέτη...

Δείτε την ανάρτησή της.