Breaking News

Ι. Μιχαηλίδης: «Ο Μουζουράκης αυτοσχεδίασε και τον έπιασα απ' το λαιμό. Θα τον έδερνα, αλλά με κρατούσαν» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ, επιστρέφοντας στο στούντιο, όπου έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ως ηθοποιός με τη σειρά «Είμαστε στον αέρα».

Ο ηθοποιός μίλησε για το παράξενο θεατρικό καλοκαίρι που διανύουμε λίγο μετά την έναρξη της περιοδείας του στη μετά τον κορονοϊό εποχή, για την επανεμφάνιση της «γιαγιάς» στην περίοδο της καραντίνας, αλλά και για την αντίδραση της πραγματικής γιαγιάς του, όταν τον είδε πρώτη φορά να υποδύεται τον ρόλο.

Επίσης, αναπόλησε αστείες στιγμές από το ξεκίνημα του θρυλικού σχήματος «Άγαμοι Θύται» - που φέτος γιορτάζουν τα 30 χρόνια παρουσίας τους στη μουσικοθεατρική σκηνή - καθώς και τις σπουδαίες συνεργασίες του σχήματος.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε για τη συνεργασία του με τον Πάνο Μουζουράκη:

«Έχει γίνει ελάχιστες φορές αυτοσχεδιασμός επί σκηνής. Δεν μπορούμε να δουλέψουμε έτσι. Αυτό που ο κόσμος βλέπει αυθόρμητο και αυτοσχεδιαζόμενο, είναι μία πλήρης παρτιτούρα, με μία σχετική ελευθερία. Όσοι το έκαναν (αυτοσχεδίασαν) κόντεψα να τους πνίξω...

Το έκανε ο Πάνος Μουζουράκης... Ήθελε να πει κάτι και του είπα "Εδώ δεν κάνεις και δε λες τίποτα και παίζεις με αυτό τον τρόπο". Βέβαια ήταν πολύ μελετηρός, ταλαντούχος κατά τη γνώμη μου. Είχε γίνει πριν 5-6 χρόνια, τότε μαζί μας ήταν και ο αγαπημένος μου Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Ο Μουζουράκης, λοιπόν, είχε μια ιδιαίτερη τρέλα, οπότε τον έπιασα απ' το λαιμό. Θα τον έδερνα, αλλά με κρατούσαν. Μα, μου λέει "Να εκφραστώ...". Του λέω "Όχι, εδώ υπογράφουν άνθρωποι κείμενα, θα κάνεις αυτό ακριβώς που είπαμε". Δεν γίνεται αλλιώς... Μα, η δουλειά είναι μια παρτιτούρα. Πες ότι είμαστε ορχήστρα και παίζουμε. Θα παίζει ο καθένας ό,τι θέλει;».

Δείτε τη συνέντευξη. Το απόσπασμα με τον Μουζουράκη από το 16:30 και μετά.