Breaking News

Νεκρή στα 33 της η Naya Rivera - Εντοπίστηκε η σορός της (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέθανε σε ηλικία 33 ετών η Naya Rivera, γνωστή για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως Santana Lopez στο μιούζικαλ «Glee» του Fox, όπου έπαιξε σε 116 επεισόδια από την πρώτη σεζόν, το 2009, έως το φινάλε (2015).

Σύμφωνα με τον ιστότοπο του περιοδικού Variety, η σορός της εντοπίστηκε - και ταυτοποιήθηκε - στη λίμνη Piru στην κομητεία Ventura της Καλιφόρνια.

Η Rivera αγνοούνταν από την περασμένη εβδομάδα και υπήρχαν φόβοι ότι πνίγηκε στις 8 Ιουλίου, καθώς ο 4χρονος γιος της βρέθηκε μόνος του στη νοικιασμένη βάρκα τους.

Η επιχείρηση αναζήτησης και διάσωσης συνεχίστηκε για πέντε ακόμη μέρες εν μέσω χαμηλής ορατότητας στο νερό και πολυάριθμων εμποδίων στον πυθμένα της λίμνης.

Σε συνέντευξη Τύπου, ο σερίφης της κομητείας Ventura, Bill Ayub, δήλωσε: «Ο γιος της και η Naya κολύμπησαν μαζί στη λίμνη. Ήταν η στιγμή που ο γιος της περιέγραψε ότι βοηθήθηκε από τη Naya να ανεβεί ξανά στη βάρκα. Είπε ότι κοίταξε πίσω του και την είδε να εξαφανίζεται κάτω από την επιφάνεια του νερού. Πιστεύουμε ότι συγκέντρωσε αρκετή ενέργεια για να βάλει το γιο της ξανά στη βάρκα, αλλά όχι αρκετή για να σώσει τον εαυτό της».

Ο σερίφης Bill Ayub τόνισε ότι δεν εντοπίστηκαν ίχνη πάλης ή αυτoκτoνίας, γεγονός που οδηγεί στην εκτίμηση ότι ο θάνατός της οφείλεται σε πνιγμό.

Naya Rivera

Ως μέρος του καστ της σειράς «Glee», η Naya Rivera έλαβε αρκετές υποψηφιότητες στα Βραβεία Σωματείου Ηθοποιών (Screen Actors Guild Awards), στα Grammys και στα Teen Choice Awards.

Γεννήθηκε στις 12 Ιανουαρίου 1987, στην περιοχή Valencia της Santa Clarita, στην Καλιφόρνια. Εμφανίστηκε σε διαφημίσεις ως μικρό παιδί και έκανε το ντεμπούτο σε ηλικία περίπου τεσσάρων ετών στην κωμική σειρά του CBS «The Royal Family», όπου έπαιξε σε 15 επεισόδια τη σεζόν 1991-92.

Πριν από την ηλικία των 10 ετών, είχε εμφανιστεί, επίσης, σε επεισόδια των σειρών: «The Fresh Prince of Bel-Air», «Family Matters», «Sinbad» και «Baywatch».

Ως έφηβη συμμετείχε σε 11 επεισόδια στο «The Bernie Mac Show» του Fox, όπου υποδύθηκε τη Donna από το 2002 έως το 2006.

Μετά το τέλος του «Glee» το 2015, εμφανίστηκε την ίδια χρονιά στην τρίτη σεζόν του «Devious Maids», παίζοντας σε 5 επεισόδια.

Παράλληλα με την υποκριτική, ασχολήθηκε και με το τραγούδι, υπογράφοντας με την Columbia Records το 2011 ως σόλο καλλιτέχνης, ενώ το 2013 κυκλοφόρησε το single «Sorry» με τον ράπερ Big Sean.

Η Naya άφησε πίσω της τους γονείς της Yolanda και George Rivera, τον μικρότερο αδερφό της Mychal, παίκτης στο NFL, την αδερφή της Nickayla και το γιο της Josey, που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της Ryan Dorsey.





Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I can't believe it's been 10 years! I'm so blessed to have been a part of such an amazing show. I've made lifelong friends, grew in my craft, and made some of the most beautiful memories because of Glee. I will always be grateful to @20thcenturyfox, @mrrpmurphy, @bradfalchuk, Dana Walden, and Gary Newman for believing in my talents and giving me the opportunity to share them with the world. I love all of our fans who are beyond amazing and saw a little piece of themselves in each one of the characters. Being a part of something special makes you special and Glee will always have a special place in my heart. #glee10thanniversary #santanalopez #glee

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naya Rivera (@nayarivera) στις