Breaking News

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, η αποκάλυψη της Madonna για την υγεία της και η... σeξι Ελένη Φουρέιρα (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνος, που υπέγραψε με δισκογραφική εταιρία, ο Σάββας Πούμπουρας που περνάει δύσκολα στον Μεγάλο Περίπατο λόγω ζέστης, η Madonna που συγκλονίζει με τις αποκαλύψεις για την υγεία της, ο Γιάννης Στάνκογλου που συνάντησε την ανιψιά του Στεφανία - που θα μας εκπροσωπούσε στη Eurovision -, η φωτογραφία με τη σeξι πίσω πλευρά της Ελένης Φουρέιρα, ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου, Γιώργος Κακοσαίος, που έγινε τραγουδιστής, αλλά και οι υποβρύχιες φωτογραφίες της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν τα θέματα που παρουσιάστηκαν στη σημερινή στήλη «Το social report της ημέρας» της εκπομπής «Καλοκαίρι #Not».

Να σημειωθεί ότι η Madonna ανέβασε βίντεο στο Instagram, αναφέροντας ότι της δίνει την ελπίδα ότι μια μέρα θα μπορέσει να περπατήσει ξανά χωρίς πατερίτσες, αλλά και να χορέψει. Ένας παλιότερος τραυματισμός, αλλά και τα χρόνια προβλήματα από το χορό, επιβάρυναν την κατάσταση της υγείας της «βασίλισσας της ποπ».

Ανάρτηση, στην οποία ανέβασε 4 φωτογραφίες σχετικά με το νέο επαγγελματικό του βήμα, έκανε στο Instagram και o Κωνσταντίνος Παντελίδης.

Δείτε το βίντεο και τις σχετικές αναρτήσεις που ακολουθούν.



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλή μας αρχή!❤️🙏@cobaltmusicgr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantinos Pantelidis (@pantelidis__konstantinos) στις