Breaking News

Πέτρος Ξεκούκης: «Κοινώνησαν χιλιάδες άνθρωποι... Δεν έπαθε κανείς τίποτα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην προφητεία που του είχε κάνει ο Άγιος Παΐσιος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Ξεκούκης, που περιοδεύει με την παράσταση «Δον Καμίλο». Σε δηλώσεις του στην κάμερα του «Καλοκαίρι #Not», ο γνωστός ηθοποιός είπε:

«Υπάρχουν πολλοί ρόλοι όλα αυτά τα χρόνια, που μου έχουν μείνει απωθημένο. Το θέμα είναι ποιος θα με εμπιστευτεί να παίξω για παράδειγμα Άμλετ ή Οθέλο. Εγώ το θέλω, αλλά θα παίξω ποτέ;

Μου έλεγε ο συγχωρεμένος ο Νίκος Σταυρίδης, όταν δούλευα μαζί του "Καλύτερα δευτεραγωνιστής και να παίζεις πάντα, παρά να γίνεις πρωταγωνιστής και να μην ξαναπαίξεις αν μια δουλειά δεν πάει καλά".

Ο Σωτήρης Μουστάκας είχε μεγάλη αγάπη για τον κόσμο και τους φτωχούς ανθρώπους. Η μεγάλη αυτή μορφή ήταν ένας άνθρωπος που έδινε τα πάντα...

Στους χώρους λατρείας δεν είναι απαραίτητη η μάσκα. Όταν έχεις έναν καλεσμένο στο σπίτι σου, κάνεις το καλύτερο να τον περιποιηθείς και τον φροντίζεις. Όταν μπαίνεις στον οίκο του Θεού, θα αφήσει ο Θεός ο ίδιος να πάθεις κάτι; Πώς είναι δυνατόν; Στον οίκο του Θεού μένεις, είναι παιδαριώδες αυτό. Το σκέφτονται αυτοί που έχουν σκοπιμότητες... Κοινώνησαν χιλιάδες άνθρωποι το Πάσχα εν μέσω κορονοϊού. Ασφαλώς κοινώνησα κι εγώ... Δεν έπαθε κανείς τίποτα.

Ο Άγιος Παΐσιος είχε προβλέψει ότι θα γίνω γνωστός. Στο ξεκίνημά μου, πριν μπω στη σχολή, μου είχε πει "Εσύ, που θα βγαίνεις και θα μιλάς στα ράδια και στις τηλεοράσεις, να μην ξεχνάς  να αναφέρεσαι στον Χριστό". Και γι' αυτό είμαι τόσο μαχητικός. Χαριτολογώντας τότε, είχα πάει στην αδερφή μου και της είπα ότι θα γίνω γνωστός».