Breaking News

Ο Μιχάλης Ρακιντζής κάνει αναδρομή στην καριέρα του (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Μιχάλης Ρακιντζής, ο μουσικός που έχει συνδέσει τη φωνή του με κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των ’80s και των ’90s, φιλοξενήθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος».

Με αφορμή την κυκλοφορία του καινούργιου του τραγουδιού με τίτλο «Ο παλιός μου εαυτός», ο Μιχάλης Ρακιντζής θυμήθηκε τον παλιό του εαυτό, τότε που σε πολύ νεαρή ηλικία βρέθηκε να παρακαλεί τις δισκογραφικές να μην παίζονται τόσο συχνά στο ραδιόφωνο τα τραγούδια του.

Ο τραγουδοποιός μίλησε για τις κορυφαίες συνεργασίες του, όπως ήταν αυτή με τον βασικό τραγουδιστή των Deep Purple, Ίαν Γκίλαν, περιέγραψε την εμπειρία του από τη συμμετοχή του στη Eurovision, ενώ αναπόλησε και το πώς γυρίστηκαν τα πρώτα ελληνικά βίντεο κλιπ, σ’ ένα από τα οποία μάλιστα είχε κάνει την πρώτη της εμφάνιση η Ελένη Μενεγάκη.

«Δεν μπορούσες να γνωρίζεις ότι η Μενεγάκη θα γίνει η παρουσιάστρια της Ελλάδας, ήταν η πρώτη της δουλειά» τόνισε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην αγάπη του κόσμου, τα εξώφυλλα που τον φιλοξένησαν, αλλά και την έκφραση λατρείας από τις θαυμάστριές του, επισημαίνοντας: «Έχω αμέτρητα γράμματα από fans, δεν τα έχω διαβάσει όλα».

Δείτε όσα είπε στους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο.