Breaking News

Τραγικό τροχαίο στη Μύκονο: Νεκρή 18χρονη τουρίστρια (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη (23/7) στη Μύκονο, που στοίχισε τη ζωή σε μία 18χρονη τουρίστρια, η οποία επισκέφθηκε το νησί για διακοπές μαζί με την παρέα της.

Όπως αναφέρει το cyclades24.gr μια παρέα αλλοδαπών κοριτσιών επισκέφθηκε το νησί των ανέμων για να κάνει ονειρεμένες διακοπές το φετινό καλοκαίρι, οι οποίες όμως μετατράπηκαν σε εφιάλτη τα ξημερώματα της Πέμπτης λίγο μετά τη βραδινή τους διασκέδαση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, την Πέμπτη (23-07-2020) τα ξημερώματα στη Μύκονο, επί της  επαρχιακής οδού Αγίου Στεφάνου-Φαναρίου, δύο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα, τα οποία κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση με επιβαίνοντες συνολικά οχτώ αλλοδαπές γυναίκες, εξετράπησαν της πορείας τους διαδοχικά και κατέπεσαν στο γκρεμό. Συγκεκριμένα, τα δύο οχήματα έπεσαν από ύψος σε βραχώδες παραλιακό σημείο.

Αποτέλεσμα του σοβαρού ατυχήματος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός μίας 18χρονης και ο ελαφρύς τραυματισμός των υπολοίπων επιβαινόντων στα οχήματα.

Η άτυχη 18χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Οι υπόλοιπες τουρίστριες δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου, ενώ σχηματίζεται δικογραφία για την υπόθεση.