Breaking News

Παναμάς: Εντοπίστηκαν πτώματα νεαρών ατόμων κοντά σε λίμνη

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι αρχές του Παναμά ερευνούσαν το Σάββατο μία υπόθεση δολοφονίας επτά νεαρών ατόμων, που σημειώθηκε κοντά σε μια λίμνη, περίπου 80 χλμ. βόρεια της πρωτεύουσας, δήλωσε ο εισαγγελέας Adolfo Pineda.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο του Al Jazeera, που επικαλείται το Reuters, ο Pineda είπε στους δημοσιογράφους ότι εντοπίστηκαν το Σάββατο τα πτώματα τεσσάρων γυναικών και τριών ανδρών, ηλικίας από 17 έως 22 ετών.

«Είναι πραγματικά ένα σοκαριστικό συμβάν από όλες τις απόψεις» τόνισε ο εισαγγελέας ανθρωποκτονιών, ο οποίος ενημέρωσε ότι μερικά άτομα της παρέας κατάφεραν να ξεφύγουν από την επίθεση και πλέον βοηθούν τις αρχές στην έρευνα.

Μεταξύ των νεκρών, κάποιοι είχαν τραύματα από πυροβολισμούς, ωστόσο η αιτία θανάτου δεν έχει ακόμη καθοριστεί, είπε ο Pineda, επισημαίνοντας ότι το κίνητρο της επίθεσης βρίσκεται, επίσης, υπό διερεύνηση.

Η παρέα είχε πάει στην περιοχή για κολύμπι, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, τα οποία ανέφεραν ότι ορισμένα από τα μέλη των οικογενειών των θυμάτων είχαν δηλώσει την εξαφάνισή τους από την Παρασκευή. 

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε κοντά στη λίμνη Gatun, μια γραφική τεχνητή λίμνη που αποτελεί σημαντικό μέρος της διώρυγας του Παναμά.