Breaking News

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο της (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν δύο μέρες, την Παρασκευή 17 Ιουλίου, η πριγκίπισσα Βεατρίκη (Beatrice) παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, τον Ιταλό επιχειρηματία Edoardo Mapelli Mozzi, σε μία κλειστή οικογενειακή τελετή.

Ο  γάμος της 31χρονης εγγονής της βασίλισσας Ελισάβετ με τον 37χρονο επιχειρηματία είχε προγραμματιστεί να τελεστεί στις 29 Μαΐου στο St James Palace, που είναι το παλαιότερο παλάτι του Λονδίνου, ωστόσο αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού...

Το παλάτι του Buckingham δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από το γάμο τους, που τελέστηκε στο βασιλικό παρεκκλήσι των Αγίων Πάντων, στο Royal Lodge του κάστρου Windsor.

Μάλιστα - όπως αναφέρει το BBC -, η Βεατρίκη δανείστηκε για την τελετή ένα φόρεμα της Ελισάβετ, καθώς και μια διαμαντένια τιάρα που φορούσε η βασίλισσα την ημέρα του γάμου της το 1947.

Η μία φωτογραφία δείχνει το ευτυχισμένο ζευγάρι να φεύγει από το στολισμένο εκκλησάκι. Στη δεύτερη φωτογραφία, η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο Edoardo Mapelli Mozzi ποζάρουν με τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Να σημειωθεί ότι η πριγκίπισσα Βεατρίκη της Υόρκης είναι το πρώτο παιδί του Πρίγκιπα Ανδρέα, Δούκα της Υόρκης και της Σάρας, Δούκισσας της Υόρκης. Αποτελεί το πέμπτο εγγόνι της βασίλισσας Ελισάβετ και είναι όγδοη στη γραμμή διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο.