Breaking News

Αρραβωνιάστηκαν και παντρεύονται τον επόμενο χρόνο o Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά από σχέση περίπου 9 μηνών, ο γιος του David Beckham, ο 21χρονος Brooklyn και η αρραβωνιαστικιά του, η 25χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός Nicola Peltz, αναμένεται να προχωρήσουν σε δύο ξεχωριστούς γάμους τον επόμενο χρόνο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, θα γίνουν δύο γάμοι, ο ένας στο Ηνωμένο Βασίλειο και ο άλλος στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, κατά την 21η ​​επέτειο του γάμου των γονιών του, ο Brooklyn φέρεται να χάρισε στην αγαπημένη του ένα δαχτυλίδι αξίας 250.000 λιρών.

Ο Brooklyn έγραψε χθες, Σάββατο, στο Instagram: «Πριν από δύο εβδομάδες, ζήτησα από την αδελφή ψυχή μου να με παντρευτεί και είπε ναι. Είμαι ο πιο τυχερός άντρας στον κόσμο. Υπόσχομαι να είμαι ο καλύτερος σύζυγος και μια μέρα ο καλύτερος μπαμπάς. Σ' αγαπώ μωρό μου».

«Με έκανες το πιο τυχερό κoρίτσι στον κόσμο. Ανυπομονώ να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου στο πλευρό σου. Η αγάπη σου είναι το πιο πολύτιμο δώρο. Σ' αγαπώ τόσο πολύ μωρό μου» ανέφερε σε δική της ανάρτηση η Nicola.

Ο δισεκατομμυριούχος πατέρας της Nicola, ο 78χρονος Nelson Peltz, φέρεται να πληρώνει για τους γάμους, με τους γονείς του Brooklyn, David και Victoria Beckham, να θέλουν, επίσης, να «συνεισφέρουν».

Όπως αναφέρει η Daily Mail, μια πηγή είπε στη The Sun: «Όλοι είναι ευχαριστημένοι γι' αυτούς. Ο Brooklyn έχει ως παράδειγμα τους μακροχρόνιους γάμους των γονιών του και των παππούδων του και θέλει να κάνει το ίδιο».

Μάλιστα, οι γονείς του, David και Victoria Beckham, φέρεται να είναι ενθουσιασμένοι, καθώς αισθάνονται ότι γνώρισε επιτέλους ένα κoρίτσι που δεν τον ακολουθεί για τη φήμη του ή τα χρήματα του. Στην πραγματικότητα, ο οικογενειακός πλούτος της Nicola Peltz «επισκιάζει» τους Beckhams.

Για ποια χτυπάει η «καμπάνα» άραγε; Να σημειωθεί ότι η προηγούμενη σύντομη σχέση του Brooklyn ήταν με τη Hana Cross, νεαρό μοντέλο από τη Βρετανία. Νωρίτερα, τον Απρίλιο του 2018, είχε χωρίσει από την ηθοποιό Chloe Grace Moretz, ένα ειδύλλιο που φέρεται να είχε ξεκινήσει από το 2014.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ευτυχισμένο ζευγάρι, που επιθυμεί να μετακομίσει μόνιμα στις ΗΠΑ και πιθανώς στο Λος Άντζελες, αναμένεται να υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο κατόπιν αιτήματος του πατέρα της Nicola.

Να σημειωθεί ότι ο Brooklyn είχε σπουδάσει στο Parsons School of Design - ένα ιδιωτικό κολέγιο τέχνης και σχεδίου που βρίσκεται στη γειτονιά Greenwich Village του Μανχάταν -, έκανε την πρακτική του στον φημισμένο φωτογράφο Rankin, στο Δυτικό Λονδίνο και αναμένεται να ακολουθήσει καριέρα φωτογράφου στις ΗΠΑ.