Breaking News

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Το νου σου πού πάει ο νους σου...» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο μήνα η Βίκυ Χατζηβασιλείου είχε ανακοινώσει σε συνέντευξή της ότι γράφει και δεύτερο βιβλίο αυτογνωσίας... Το πρώτο ήταν το «Κάν' το να συμβεί τώρα!».

Παράλληλα η παρουσιάστρια έχει και το κανάλι της Vicky's Vita στο Youtube, όπου δίνει στους followers της συμβουλές για έναν καλύτερο τρόπο ζωής, σε συνδυασμό με μία υγιεινή διατροφή.

Σε ανάλογο ύφος ήταν και το σημερινό μήνυμα της Βίκυς Χατζηβασιλείου, η οποία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο J2US το περασμένο Σαββατοκύριακο και πλέον απολαμβάνει τις διακοπές της.

Σε φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, η οποία τη δείχνει σε παραλία, έγραψε: «Τους Λαιστρυγόνες και τους Κύκλωπες τους κάνει πιο δυνατούς ο δικός μας φόβος. Ό,τι του δίνεις σκέψη και ενέργεια, το δυναμώνεις. Γι αυτό, το νου σου πού πάει ο νους σου...!😉 Απλά... Καλημέρα αγαπημένοι μου! Καλό ΣΚ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τους Λαιστρυγόνες και τους Κύκλωπες τους κάνει πιο δυνατούς ο δικός μας φόβος. Ό,τι του δίνεις σκέψη και ενέργεια, το δυναμώνεις. Γι αυτό, το νου σου πού πάει ο νους σου...!😉 Απλά... Καλημέρα αγαπημένοι μου! Καλό ΣΚ ❤ #goodmorning #goodenergy #thinkpositive #thoughts #staypostive #saturday #bestrong #fearless #lovelife #vikyhatzivasiliou #omorfamystikagr #omorfamystikaapp #mybooks #αλλαξεζωήκαισώμασε42ημέρες #mynewbook #κάντονασυμβείτώρα #myyoutubechannel #vicky'svita

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EVRIDIKI CHATZIVASILEIOU (@vikyhatzivasiliou) στις