Breaking News

Alec - Hilaria Baldwin: Απολαμβάνουν τις διακοπές τους λίγο πριν τον ερχομό του πέμπτου παιδιού τους (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τις επόμενες εβδομάδες ο Alec Baldwin και η σύζυγός του Hilaria ετοιμάζονται να καλωσορίσουν στη ζωή το πέμπτο παιδί τους.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το απόγευμα της Παρασκευής ο 62χρονος Αμερικανός ηθοποιός και παραγωγός, η 36χρονη Hilaria και τα παιδιά τους καταγράφηκαν να περνούν ξέγνοιαστες στιγμές σε παραλία στα Hamptons, στο Long Island της Νέας Υόρκης.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2012 και απέκτησαν τέσσερα παιδιά, την 6χρονη Carmen, τον 5χρονο Rafael, τον 3χρονο Leonardo και τον 2χρονο Romeo. 

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα, το περασμένο έτος η Hilaria υπέστη δύο αποβολές, ωστόσο επέμειναν και τον Απρίλιο γνωστοποίησαν ότι είναι ξανά έγκυος.

Ο Alec Baldwin έχει ακόμη μία κόρη που είναι μοντέλο, την 24χρονη Ireland, την οποία απέκτησε από το γάμο του με την Kim Basinger (1993-2002).


Ο Alec Baldwin κέρδισε την αναγνώριση του κοινού μετά την εμφάνισή του στις σεζόν 6 και 7 του τηλεοπτικού δράματος "Knots Landing" του CBS, στον ρόλο του Joshua Rush. Έχει παίξει τόσο σε πρωταγωνιστικούς όσο και σε δευτερεύοντες ρόλους σε ταινίες. Η ερμηνεία του στο ρομαντικό δράμα "The Cooler" το 2003 του χάρισε μια υποψηφιότητα για το Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου.

Μεταξύ των τηλεοπτικών παραγωγών, στις οποίες έχει παίξει, από το 2006 έως το 2013 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά "30 Rock" του NBC για την οποία έχει κερδίσει τρεις Χρυσές Σφαίρες, δύο Βραβεία Emmy και επτά Βραβεία Σωματείου Ηθοποιών (SAG Awards). Μάλιστα, έγινε ο άνδρας ηθοποιός με τα περισσότερα SAG Awards.