Breaking News

Βρεττός Βρεττάκος για τη συνεργασία του με τη Beyoncé: «Είναι ένας απόλυτα ταπεινός άνθρωπος» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Beyoncé παρουσίασε πρόσφατα το νέο visual album «Black Is King». Ανάμεσα σε πολλούς designers, η σούπερ σταρ της μουσικής επέλεξε να φορέσει - για μία ακόμη φορά - και μία εκπληκτική δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου.

«Συνεργαζόμαστε σταθερά από το 2013 μέχρι και σήμερα και ευελπιστούμε να υπάρξει και συνέχεια. Είναι εξαιρετική και ένας πάρα πολύ απλός άνθρωπος. Θεωρείται ότι είναι η μεγαλύτερη σταρ του πλανήτη. Είναι ένας απόλυτα ταπεινός, αξιοπρεπής και ευγενής άνθρωπος και σέβεται όλους τους συνεργάτες, στους οποίους δείχνει εμπιστοσύνη» είπε ο Βρεττός Βρεττάκος στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not».

Το Africa dress, η δημιουργία του, ξεχώρισε μεταξύ των πολλών που φόρεσε η Beyoncé στο «Black Is King».

«Το ρούχο σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το συγκεκριμένο visual album. Είναι εξ ολοκλήρου χειροποίητο και κάναμε και ειδική παραγγελία για να βγουν όλα αυτά τα χρώματα. Συνεργαστήκαμε και με τη Swarovski. Χρειαστήκαμε περίπου 1,5 μήνα για να ολοκληρωθεί» τόνισε ο διάσημος Έλληνας σχεδιαστής στην εκπομπή του Open.


Πρόκειται για μια haute couture δημιουργία, ένα μίνι φόρεμα-κορσέ, διακοσμημένο με 450.000 κρύσταλλα Swarovski στα χρώματα της Αφρικής, το οποίο καταλήγει σε γυάλινα κρόσσια, δημιουργώντας ένα λαμπερό αποτέλεσμα.



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Black is king.... @beyonce In @vrettosvrettakos_ Dazzling in @swarovskiforprofessionals Luxury couture Styling @zerinaakers

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vrettos Vrettakos (@vrettosvrettakos_) στις