Breaking News

Το ξέσπασμα του Snik στα social media: «Χαίρομαι που τους έχω στείλει στον ΟΑΕΔ...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το ξέσπασμα του Snik στα social media απέναντι σε όσους τον πολεμούν, με αφορμή το νέο του τραγούδι, ξεχώρισε στη στήλη «Το social report της ημέρας» της εκπομπής «Καλοκαίρι #Not». 

Συγκεκριμένα ο Snik είπε στο Instagram: «Όπως παρατηρήσατε το τραγούδι δεν έχει μπει καν στα trends, δεν βγαίνει προτεινόμενο πουθενά, έχει φάει ban για κάποιο άγνωστο λόγο... Κανονικά θα έπρεπε να έχει πάνω από ένα εκατομμύριο σήμερα». 

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Αυτό που θέλω να πω είναι το πόσο π@στ@δ@ς είναι μερικοί από κάποιες εταιρείες, που οι καλλιτέχνες πάνε άπατοι και θα συνεχίσουν να πηγαίνουν άπατοι και χαίρομαι πάρα πολύ που τους έχω στείλει στον ΟΑΕΔ όλους αυτούς...».



Στα υπόλοιπα θέματα της στήλης... ο εορτασμός των γενεθλίων της Ζέτας Μακρυπούλια παρέα με τον Τρύφωνα Σαμαρά, η Μαρία Σολωμού στις διακοπές της που ακούει Δέσποινα Βανδή, η οποία χωρίς μακιγιάζ... τραγουδάει παρέα με τον Αργύρη Αγγέλου, η φωτογραφία του πρωθυπουργού με τη μάσκα που έγινε viral και το ξέσπασμα του Έκτορα Μποτρίνι για τις «ταμπέλες» στους ανθρώπους.