Breaking News

ELIF: Επεισόδια 664 - 665, 3ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 3/9/20 - Επεισόδιο 664: Η Ζεϊνέπ μέσω του διαδικτύου καταφέρνει να μαζέψει χρήματα για τη θεραπεία του Σελίμ αλλά εκείνος δεν έχει ιδέα για τις ενέργειές της. Ο Γιαχιά μισεί τον Γιουσούφ και τώρα φαίνεται πως είναι ο άντρας που αναζητεί. Ο Φικρέτ αποφασίζει να κάνει αντιπρόεδρο της εταιρίας τον Σελίμ και ο Χακάν γίνεται έξαλλος. Υπόσχεται να μην το αφήσει αυτό να περάσει. Ο Γιαχιά μοιράζεται με τον Φαρούκ. Ο Γιαχιά συναντάει τον Φαρούν και του λέει ότι έμαθε. Εκείνος του δίνει ένα όπλο και το ζητάει να σκοτώσει τον Γιουσούφ, αυτή είναι η εντολή του αφεντικού. Ο Γιαχιά δεν χαίρεται καθόλου με αυτό και ο Φαρούκ του λέει πως πρέπει να το κάνει και γρήγορα πριν βρει κάποιος άλλος τον Γιουσούφ.

Ο Γιαχιά δεν καταλαβαίνει ποιος άλλος μπορεί να ψάχνει τον Γιουσούφ. Ο Φαρούκ του δίνει ένα όνομα, ο Μουσταφά, ένας άντρας, που δουλεύει για λογαριασμό μιας κυρίας, της Ματσιντέ. Ο Γιάχια ρωτάει γιατί το αφεντικό θέλει νεκρό τον Γιουσούφ. Ο Φαρούκ του λέει την ιστορία. Η κα Ματσιντέ είναι άρρωστη και σύντομα θα πεθάνει και ο Γιουσούφ είναι ο μόνος συγγενής της, είναι ανιψιός της. Το αφεντικό, ο Ταρίκ, είναι γαμπρός της κας Ματσιντέ αλλά εκείνη δεν τον συμπαθεί. Έτσι είναι πιθανό ο Γιουσούφ να είναι ο μοναδικός της κληρονόμος. Ο Μουσταφά ρωτάει για τον Γιουσούφ στη γειτονιά και βρίσκει τελικά το μαγαζί του. Η Αρζού δέχεται ένα τηλεφώνημα σχετικά με τη νέα της ταυτότητα.

Η Αρζού λέει στον άντρα πως θα τον πληρώσει σύντομα. Ζητάει τα χρήματα από τον Ουμίτ. Εκείνος της λέι πως δεν μπορεί να τη βοηθήσει γιατί έχασε πολλά χρήματα εξαιτίας της και επιπλέον δεν θέλει να βοηθήσει μια δολοφόνο. Η Αρζού του απαντάει πως δεν είναι καλύτερος από εκείνη. Η Λεϊλά πηγαίνει να πάρει τα φάρμακα της. Η Μελέκ πηγαίνει κουλουράκια στον Γιουσούφ και του λέει πως τον εκτιμά πάρα πολύ. Πουλάει το σπίτι του για τον Σελίμ και δεν ξέρει πως να τον ευχαριστήσει για αυτό. Ο Γιουσούφ της λέει πως το κάνει γιατί νιώθει τον Σελίμ σαν αδελφό του. Το αφεντικό, ο Ταρίκ, καλεί τον Γιαχιά και του ζητάει να σκοτώσει την ίδια μέρα τον Γιουσούφ επειδή ο Μουσταφά, ο άνθρωπος της κας Ματσιντέ φαίνεται πως είναι στα ίχνη του. Η Μελέκ και ο Γιουσούφ μοιράζονται μια έντονα συναισθηματική στιγμή στο καφέ.

Η Μελέκ φεύγει αλλά ξεχνάει το σάλι της και ο Γιουσούφ τρέχει να της το βάλει στους ώμους. Η Λεϊλά γίνεται μάρτυρας της τρυφερής σκηνής. Ο Χακάν βλέπει το site στο οποίο συγκεντρώνονται χρήματα για τον Σελίμ και βρίσκει την ευκαιρία, που αναζητούσε για να τον γελοιοποιήσει. Η Λεϊλά συναντάει κάποιες γειτόνισσες που μιλάνε άσχημα για τη Μελέκ λέγοντας πως ήθελε να παντρευτεί τον Γιαχιά και τώρα φλερτάρει με τον Γιουσούφ. Η Λεϊλά χαίρεται όταν τις ακούει να κουτσομπολεύουν αρνητικά τη Μελέκ. Ο Κάαν (Τσεϊχουν) συνεχίζει να στέλνει μηνύματα στην Αϊλά. Η κοπέλα έχει κουραστεί από τη συμπεριφορά του...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 664, 3ος Κύκλος)

Παρασκευή 4/9/20 - Επεισόδιο 665: Ο Μουσταφά δεν αποκαλύπτει την ταυτότητά του στον Γιουσούφ καθώς φαίνεται πως θέλει να ελέγξει αρχικά κάποια πράγματα. Ο Μουσταφά αφήνει στο τραπέζι του ένα φάκελο με ένα γράμμα από την κα Ματσιντέ. Ο Γιουσούφ το διαβάζει και πρόκειται για ένα γράμμα συγνώμης και κληρονομιάς μαζί. Η κα Ματσιντέ λέει πως δεν θα μπορούσε ποτέ να ξεχάσει τον Γιουσούφ και λυπάται για ό,τι έκανε στους γονείς του. Ο Γιουσούφ θυμάται το παρελθόν, τη μέρα που ο άντρας της Ματσιντέ έδιωξε αυτόν και τους γονείς του, τη μέρα που πήρε εκείνος όλα τα χρήματα, τη μέρα που η Ματσιντέ παρέμεινε σιωπηλή στην αδικία που διέπραττε ο άντρας της. Ο Γιουσούφ δεν μπορεί να τη συγχωρήσει.

Ο Μουσταφά εμποδίζει τον Γιαχιά να σκοτώσει τον Γιουσούφ. Του λέει να πάει και να πει στο αφεντικό του να μείνει μακριά από τον Γιουσούφ. Ο Μουσταφά τηλεφωνεί στην Ματσιντέ και της λέει πως αν πράγματι ο Γιουσούφ είναι ένας τίμιος άνθρωπος θα έρθει όχι για την κληρονομιά αλλά γιατί η συνείδησή του δεν θα του επιτρέπει να αρνηθεί την τελευταία επιθυμία μιας ετοιμοθάνατης. Ο Σελίμ τσακώνεται με τον Χακάν. Ο Φικρέτ τους ακούει και ζητάει να μάθει τι συμβαίνει. Ο Σελίμ του λέει πως είναι άρρωστος και έχει τρεις μήνες ζωής. Το μόνο που θέλει είναι να δουλέψει για να αφήσει κάποια χρήματα στην οικογένειά του. Απολογείται και παραιτείται. Ο Φικρέτ ζητάει εξηγήσεις από τον Χακάν. Εκείνος του λέει πως δήθεν ήθελε να τον βοηθήσει αλλά ο Φικρέτ είναι ένας έξυπνος άνθρωπος και καταλαβαίνει τις αληθινές του προθέσεις. Χωρίς δεύτερη σκέψη τον απολύει.

Η Αϊλά επιστρέφει σπίτι, αγκαλιάζει τον Μουράτ και του ζητάει να την αγαπάει για πάντα. Ο Μουράτ της ζητάει να ηρεμήσει και της λέει πως την αγαπάει και έχει μια έκπληξη για εκείνη μετά το δείπνο. Ο Γιαχιά φεύγει ξαφνικά και η Φεβζιγιέ και η Λεϊλά δεν καταλαβαίνουν το γιατί. Το αφεντικό του ο Ταρίκ τον καλεί αλλά ο Γιαχιά δεν απαντάει. Ο Σελίμ επιστέφει σπίτι και τα βάζει με τη Ζεϊνέπ για τη δράση της στο διαδίκτυο. Ρωτάει και την υπόλοιπη οικογένεια αν το γνώριζαν και όλοι το παραδέχονται. Ο θυμός του μεγαλώνει αλλά η Ζεϊνέπ του λέει πως δεν θέλει να τον χάσει. Δεν θέλει να δει την Αλιγιέ να χάνει και τον δεύτερο γιο της. Ο Γιουσούφ και η Μελέκ είναι στον κήπο και συζητάνε για το γεγονός πως δεν έχει βρεθεί ακόμα αγοραστής για το σπίτι. Η Μελέκ δεν ξέρει αν θα δεχθεί αυτή την προσφορά ο Σελίμ εκ μέρους του Γιουσούφ.

Η Αϊλά περιμένει με ανυπομονησία την έκπληξη του Μουράτ και απογοητεύεται όταν βλέπει ότι της αγόρασε πιτζάμες. Η Αϊλά περίμενε ένα κόσμημα. Πηγαίνει στο δωμάτιο της και σκέφτεται τον Κάαν και το δαχτυλίδι, που της έδωσε. Ο Σελίμ ζητάει από τη Ζεϊνέπ και όλους συγνώμη για το ξέσπασμά του αλλά τους ζητάει να είναι ρεαλιστές. Εκείνη τη στιγμή έρχεται ο Φικρέτ Εφελέρ. Ο Σελίμ ξεκινάει να απολογείται και σε εκείνον αλλά ο Φικρέτ του λέει πως δεν ήρθε για αυτό. Του λέει πως πρέπει να είναι περήφανος για την οικογένειά του και του δίνει μια επιταγή, όπου καλύπτει όλα τα έξοδα για το ταξίδι και τη θεραπεία του στην Αμερική. Ο Σελίμ του λέει πως δεν μπορεί να το δεχθεί και ο Φικρέτ του απαντάει πως δεν είναι φιλανθρωπία, τον χρειάζεται στη δουλειά και αυτή είναι απλά μια προκαταβολή. Ο Σελίμ παίρνει τα χρήματα και η Αλιγιέ, η Μελέκ και η Ζεϊνέπ ανακουφίζονται...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 665, 3ος Κύκλος)

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ