Breaking News

Το «φλΕΡΤ» επιστρέφει ανανεωμένο στην ΕΡΤ1 - Οι συνεργάτες της Νάντιας Κοντογεώργη (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά το κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα του «φλΕΡΤ», η ΕΡΤ είχε ανακοινώσει ότι ήταν αρνητικά όλα τα αποτελέσματα των τεστ, που διενεργήθηκαν στα μέλη της εκπομπής. Το «φλΕΡΤ» θα επιστρέψει στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, στις 16:00.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ:

«Ανανεωμένο, ζωντανό, κεφάτο, ακόμη πιο ελκυστικό, εμπλουτισμένο με νέους συνεργάτες και καινούργιες ενότητες, θα είναι αυτή τη σεζόν το «φλΕΡΤ», με τη Νάντια Κοντογεώργη, που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1, τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020, στις 16:00.

Η ψυχαγωγική εκπομπή της ΕΡΤ παραμένει, και φέτος, πιστή στα θέματα τέχνης και πολιτισμού, υγείας, ευεξίας και οικογένειας, ισότητας, επιστήμης και κάθε δημιουργικής δραστηριότητας.

Η παρέα μεγαλώνει και υποδέχεται τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τον Γιώργο Δάσκαλο, οι οποίοι εντάσσονται στην ομάδα του «φλΕΡΤ», που θα συνεχίσει να κρατάει συντροφιά στους τηλεθεατές, καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, για δύο ώρες, από τις 4 έως τις 6 το απόγευμα, με ακόμη περισσότερο κέφι, ποιοτική ψυχαγωγία, πολλά και ενδιαφέροντα θέματα και, φυσικά, με ξεχωριστούς καλεσμένους.

Συντελεστές εκπομπής

Παρουσίαση-επιμέλεια: Νάντια Κοντογεώργη
Σκηνοθεσία: Χρήστος Φασόης
Αρχισυνταξία: Νίκος Τιλκερίδης
Βοηθός αρχισυντάκτη: Γιώργος Μπέζας 
Υπεύθυνη καλεσμένων: Δήμητρα Δάρδα
Ειδικοί συντάκτες: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Γιώργος Δάσκαλος, Σάντυ Τσαντάκη, Ελίνα Κοτανίδου, Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος (κινηματογράφος)»

Φωτογραφία: Πάνος Γιαννακόπουλος