Breaking News

Φιλίτσα Καλογεράκου: «Ακούγονται άσχημα λόγια, με κακεντρέχεια, που μου στέρησαν δουλειές» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες ημέρες η Φιλίτσα Καλογεράκου είχε κάνει μία ανατρεπτική ανάρτηση στο Instagram... Στη φωτογραφία που ανέβασε, πόζαρε topless με πλάτη στην κάμερα, ενώ έγραψε:

«"Είμαι ένα κ@λ@παιδο, δύσκολος άνθρωπος και ακόμα πιο δύσκολος συνεργάτης". Αυτά είναι κάποια λόγια που κυκλοφορούν για μένα στη δουλειά μου. Είναι γνωστόν τοις πάσι ότι κάθε άνθρωπος πασχίζει και ιδρώνει για μια τέτοια φήμη. Έτσι πάσχισα και ίδρωσα και εγώ! Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν να βγει αυτή η φήμη αλλά και όσους βοηθάνε ακόμα και σήμερα! Thanks guys, thanks and love you too».

Η γνωστή ηθοποιός - που τη γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Μαρία η άσχημη», όπου είχε υποδυθεί τη Μαρκέλλα Στεφανέλλη - μίλησε στην κάμερα του «Καλοκαίρι #Not» για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει o καλλιτεχνικός χώρος, λόγω κορονοϊού και για την επικείμενη θεατρική συνεργασία της με τη Μαίρη Βιδάλη.

Όταν ρωτήθηκε για την ανάρτησή της, η Φιλίτσα Καλογεράκου απάντησε: «Τα τελευταία χρόνια ακούγονται άσχημα λόγια, με κακεντρέχεια, για το όνομά μου στη δουλειά μου. Αυτά τα λόγια μου έχουν στερήσει και δουλειές στο παρελθόν. Κάποτε αυτό με επηρέαζε πάρα πολύ αρνητικά γιατί υπήρχε και το βιοποριστικό κομμάτι. Αλλά πλέον δεν είμαστε παιδιά και το έχω αφήσει πίσω μου. Κοιτάζω μόνο τη δουλειά μου και προχωράω μπροστά».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της σχέδια, τονίζοντας πως της λείπει η τηλεόραση και θα ήθελε να ξανακάνει κάποια στιγμή.