Breaking News

Το ατύχημα του Α. Γεωργούλη και η αποκάλυψη της Ν. Κάκκαβα για ένα απίστευτο τροχαίο πριν 4 χρόνια (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Αλέξης Γεωργούλης είχε ένα ατύχημα σε αναρρίχηση του στον Όλυμπο και υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο στο πόδι του, σύμφωνα με τοπικά μέσα της Λάρισας. Ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής έκανε χθες και τη σχετική ανάρτηση στο Instagram (δείτε στο τέλος, μετά το βίντεο).

Με αφορμή το ατύχημά του, η Ναταλί Κάκκαβα αποκάλυψε στο «Καλοκαίρι #Not» ένα τροχαίο με τον Αλέξη Γεωργούλη, που σημειώθηκε πριν από τέσσερα χρόνια. Συγκεκριμένα, είπε:

«Συνέβη πριν από 4 χρόνια, τότε δούλευα ακόμα στο Mega. Πήγαινα για τη δουλειά μου και μάλιστα η Μεσογείων είχε πολύ κίνηση. Παρακάμπτω ένα δρόμο και πάω από τα στενά του Χαλανδρίου.

Κάποια στιγμή πρέπει να κάνω αναστροφή και βγάζω φλας. Πήγαινα με 15 χλμ και όπως πάω να κάνω την αναστροφή περνάει ένα μηχανάκι από δίπλα μου και βλέπω να εκτοξεύεται ένας άνθρωπος. Εγώ κοκαλώνω, λέω "Πάει, τον σκότωσα".

Ο Αλέξης, που δεν φορούσε κράνος, κάνει αριστοτεχνικά τούμπες στον αέρα και πέφτει αριστοτεχνικά στο διάζωμα που ήταν ανάμεσα στους δρόμους. Εγώ κόκκαλο!

Έτρεμα μέχρι να σηκωθεί ο άνθρωπος να δω ότι είναι καλά και βλέπω ότι είναι ο Γεωργούλης. Και του λέω... "Αλέξη"...».



Ο Αλέξης Γεωργούλης έγραψε για το ατύχημα στον Όλυμπο σε φωτογραφία που δημοσίευσε, η οποία τον δείχνει με σπασμένο πόδι και πατερίτσες:

«Ευχαριστώ τον Όλυμπο για τις εμπειρίες που μου χαρίζει γιατί ό,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό και τη Λάρισα που πάντα με περιμένει με μία ανοιχτή αγκαλιά!!! Ευχαριστώ από καρδιάς, τον Όμιλο #Animus, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Αχιλλέα Νταβέλη, τον εξαίρετο γιατρό που με χειρούργησε Αντώνη Τσαγκάλη και τους συνεργάτες του, καθώς και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Κυανού Σταυρού για τον επαγγελματικό, ουσιαστικό και ανθρώπινο τρόπο αντιμετώπισης των ασθενών!»