Breaking News

Khloe Kardashian: Η φωτογραφία που άναψε «φωτιές» και το σχόλιο που «δείχνει» επανασύνδεση (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες ημέρες οι φήμες έκαναν λόγο για ρoμαντική επανασύνδεση της Khloe Kardashian και του Tristan Thompson, οι οποίοι καταγράφηκαν πριν το Δεκαπενταύγουστο να επιστρέφουν με ιδιωτικό τζετ από τα 23α γενέθλια της Kylie Jenner, που γιορτάστηκαν στα νησιά Τερκς και Κέικος.

Τον Απρίλιο του 2018 η 36χρονη τηλεπερσόνα έφερε στον κόσμο ένα κopιτσάκι, την True, καρπό του έpωτά της με τον 29χρονο παίκτη του NBA, ο οποίος έχει και ένα παιδί από προηγούμενη σχέση του. Λίγο πριν τη γέννα είχε κυκλοφορήσει υλικό, που έδειχνε ότι την απάτησε. Στη συνέχεια η σχέση τους πέρασε από πολλά στάδια και τελικά χώρισαν.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Khloe Kardashian ανέβασε χθες, Παρασκευή, μία σeξι φωτογραφία στο Instagram, στην οποία ποζάρει με το μαγιό της.

Ακολούθησαν πάνω από 2,5 εκατ. likes και χιλιάδες σχόλια, ένα από τα οποία και του Scott Disick, ο οποίος σχολίασε ότι ο Tristan Thompson «είναι τυχερός», επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά την επανασύνδεσή τους.

Δύο μήνες πριν μία πηγή είχε δηλώσει στο People: «Λατρεύει να τον έχει στη ζωή του. Ο Tristan έχει την καλύτερη σχέση με την True. Επίσης, είναι υπέροχο και για την Khloe. Περνούν πολύ χρόνο μαζί και η Khloe είναι χαρούμενη γι' αυτό».

Δείτε το σχόλιο του Scott Disick και την ανάρτηση της Khloe Kardashian, που ακολουθεί.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Good Swim back in stock NOW!!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé (@khloekardashian) στις