Breaking News

Kim Kardashian - Kanye West: Προσπαθούν να σώσουν το γάμο τους - Επέστρεψαν από τις διακοπές (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στα τέλη του περασμένου μήνα η Kim Kardashian είχε επιστρέψει μόνη της στο Λος Άντζελες μετά τη συνάντησή της με τον Kanye West στο Wyoming, όπου καταγράφηκε να ξεσπάει σε κλάματα στο αυτοκίνητο.

Μία πηγή είχε δηλώσει τότε στη The Sun ότι ζήτησε από τον Kanye West να μην επιστρέψει στο Λος Άντζελες έως ότου αισθάνεται «έτοιμος». Είχε προηγηθεί το γνωστό παραλήρημα του 43χρονου ράπερ στο Twitter και η δημόσια συγγνώμη του, που ακολούθησε, ενώ η 39χρονη τηλεπερσόνα επιβεβαίωσε, μέσω stories στο Instagram, ότι ο σύζυγός της πάσχει από διπολική διαταραχή.

Με τη σχέση τους να... ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί, ο φωτογραφικός φακός τους κατέγραψε την Κυριακή, μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους (North, Saint, Chicago και Psalm), να αποβιβάζονται από ένα ιδιωτικό τζετ, μετά από επταήμερο ταξίδι στη Δομινικανή Δημοκρατία. Μάλιστα, υπάρχουν φήμες ότι θα επεκτείνουν την απόδρασή τους, κάνοντας και νέο ταξίδι εντός των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, μία πηγή είπε στο People, αφού επέστρεψαν στις ΗΠΑ, ότι «Και οι δύο φαίνονται πολύ πιο χαρούμενοι».

Αν και προηγούμενα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για χωρισμό, πληροφορίες αναφέρουν ότι η Kim Kardashian, με τις διακοπές τους στην Punta Cana, προσπάθησε «να βρει έναν τρόπο για να σώσει το γάμο της» με τον Kanye West, ο οποίος την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου είχε ξαφνιάσει τους πάντες όταν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία των ΗΠΑ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, ωστόσο, ότι η Kim Kardashian «εξαντλείται» από το άγχος της αντιμετώπισης των διπολικών επεισοδίων του συζύγου της, σε συνδυασμό με το φόρτο των επαγγελματικών της και τη φροντίδα των παιδιών τους.

Η πηγή υποστήριξε ακόμη ότι ο West αρνήθηκε να εγκαταλείψει την υποψηφιότητά του. «Η Kim δεν είναι χαρούμενη γι' αυτό, αλλά το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι η προτεραιότητά της» πρόσθεσε η πηγή, τονίζοντας ότι θέλει μόνο το καλύτερο για τα παιδιά τους.





Κατά τη διάρκεια των διακοπών τους ο Kanye West είχε ανεβάσει βίντεο στο Twitter, που τον έδειχνε να χορεύει με την κόρη τους North, ενώ η Kim Kardashian ακούστηκε να γελάει.