Breaking News

Μοιάζουν σαν αδελφές η Nicola Peltz με τη μητέρα της (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δύο στιγμιότυπα με τη μητέρα της, Claudia, ανέβασε την Κυριακή στα stories του Instagram η Nicola Peltz, ενθουσιάζοντας τους followers της.

Η 25χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός - και αρραβωνιαστικιά του γιου του David Beckham, του 21χρονου Brooklyn, με τον οποίο θα παντρευτούν το επόμενο έτος - έχει διαφορά ηλικίας 40 ετών με τη μητέρα της, γεγονός που δεν αποτυπώνεται στις φωτογραφίες. 


Η Nicola Peltz παραμένει στη Βρετανία με αποτέλεσμα να της λείπει η μητέρα της. «Μου λείπει τόσο πολύ η μαμά μου, πόσο όμορφη είναι;» έγραψε, ενώ πρόσθεσε ότι η 65χρονη Claudia είναι «ο γήινος άγγελός της».


Η Claudia Heffner, πρώην μοντέλο, είναι η τρίτη σύζυγος του δισεκατομμυριούχου πατέρα της Nicola, του 78χρονου Nelson Peltz. 

Το ζευγάρι έχει 8 παιδιά: 6 γιους (μεταξύ των οποίων ο παίκτης χόκεϊ Brad Peltz και ο ηθοποιός Will Peltz) και 2 κόρες (ανάμεσά τους και η Nicola). Επίσης, ο Nelson Peltz έχει αποκτήσει άλλα δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο.

Στη φωτογραφία, που ακολουθεί, η Nicola σε «αντιπαράθεση» με τη μητέρα της... Χαρακτηριστικά η Daily Mail αναφέρει ότι θα μπορούσαν να είναι αδελφές, επισημαίνοντας ότι «το μήλο δεν πέφτει μακριά από τη μηλιά».