Breaking News

Brooklyn Beckham - Nicola Peltz: Για ψώνια στο Λονδίνο με τη μικρή Harper (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η μικρή Harper Beckham έδειχνε να απολαμβάνει την έξοδό της με τον αδελφό της Brooklyn και την αρραβωνιαστικιά του Nicola Peltz, οι οποίοι φορούσαν προστατευτικές μάσκες για τον κορονοϊό.

Οι τρεις τους καταγράφηκαν την Τετάρτη στο Λονδίνο, όπου πήγαν για ψώνια σε κατάστημα που διατηρεί η μητέρα του Brooklyn και της Harper, η Victoria Beckham.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγο καιρό ο 21χρονος γιος του David Beckham ανακοίνωσε στο Instagram ότι έκανε πρόταση γάμου στην 25χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό.


Η Nicola φαίνεται ότι έχει έλθει πολύ κοντά με το οικογενειακό περιβάλλον του Brooklyn, καθώς ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να κρατάει το χέρι της 9χρονης Harper. Στο άλλο της χέρι κοσμούσε το δάχτυλό της το πανάκριβο δαχτυλίδι αρραβώνων.

Να σημειωθεί ότι νεότερες πληροφορίες ανέβασαν κατά πολύ την αξία του δαχτυλιδιού, που χάρισε ο Brooklyn στην αγαπημένη του. Το αρχικό ρεπορτάζ έκανε λόγο για 250.000 λίρες, ωστόσο αργότερα η Daily Mail γνωστοποίησε ότι αγγίζει τις 350.000 λίρες.

Ο Brooklyn και η Nicola αναμένεται να πραγματοποιήσουν δύο διαφορετικές γάμους, που θα τελεστούν το 2021 στο Ηνωμένο Βασίλειο και στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Πρόσφατα ο Brooklyn ανέβασε στο Instagram και στιγμιότυπα από τη μέρα που έγινε η πρόταση γάμου.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail και στο τέλος την ανάρτησή του.