Breaking News

Ο Λευτέρης Λαζάρου «αποκαλύπτεται» - Το «ευχαριστώ» στον Άκη Πετρετζίκη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Λευτέρης Λαζάρου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος», όπου μοιράστηκε τις γνώσεις του στη μαγειρική.

Ο τιμημένος με αστέρι Michelin σεφ θυμήθηκε τις γειτονιές του Πειραιά, στις οποίες μεγάλωσε, εξήγησε πότε και γιατί άφησε για πρώτη φορά μουστάκι και αποκάλυψε πώς είναι ο ίδιος ως μάνατζερ σε μια κουζίνα.

Επίσης, είπε τι κοιτάει πρώτο σ’ ένα μαγαζί, όταν ως πελάτης πηγαίνει για φαγητό, εξήγησε γιατί εδώ κι έναν χρόνο ασχολείται ενεργά με τη «Σχεδία» και το έργο της, ενώ μίλησε και για την εξέλιξη της γαστρονομίας και των τηλεοπτικών διαγωνισμών μαγειρικής.

Όταν αναφέρθηκε στη συμμετοχή του ως κριτής στο MasterChef, μίλησε και για τον Άκη Πετρετζίκη, που ήταν ο νικητής του διαγωνισμού μαγειρικής (2010), που τότε προβαλλόταν στο Mega. Συγκεκριμένα είπε στο Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο:

«Δεν έχουμε επαφή με τον Άκη Πετρετζίκη γιατί είναι τελείως διαφορετικά τα προγράμματά μας. Νομίζω ότι και ο ίδιος είναι πολυάσχολος. Το κάνει πάρα πολύ ωραία αυτό που κάνει. Όταν κάναμε ένα βίντεο οι μάγειρες ότι επιστρέφουμε, ήταν παραγωγή δική του και δεν πήρε χρήματα προς τιμήν του. Ήταν μια εξαιρετική δουλειά που έκανε η ομάδα του και τον ευχαριστώ και μέσα από τη δική σας εκπομπή. Ήταν πολύ σημαντικό να κάνουμε αυτό το βίντεο και να πούμε ότι επιστρέφουμε...

Ο Άκης Πετρετζίκης είναι ο μόνος νικητής MasterChef στην Ελλάδα που τον θυμάται ο κόσμος. Τώρα τα παιχνίδια είναι πιο αναλώσιμα... Ο Άκης δίκαια ήταν ο νικητής γιατί και διάβαζε και είχε ταλέντο. Το ήθελε πάρα πολύ και το "είχε". Ήταν όντως ο καλύτερος».

Δείτε τη συνέντευξη.