Breaking News

Το μεσημέρι της Κυριακής το «Open Sport» θα έχει αέρα Κυκλάδων

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την Κυριακή 2 Αυγούστου, στις 13:30 το μεσημέρι, στην αθλητική εκπομπή του Open, όλη η αθλητική δράση σε Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Την Κυριακή το «Open Sport» θα έχει ιταλικό χρώμα και αέρα Κυκλάδων, καθώς η εκπομπή θα συνδεθεί ζωντανά με το πανέμορφο νησί της Ίου. Ακόμη θα ταξιδέψει ως τη Δανία για να συναντήσει έναν από τους πιο αγαπητούς παίκτες της Εθνικής Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Τσαντάκης και το αθλητικό τμήμα του σταθμού, σας δίνουν  τη δυνατότητα:

- Να ενημερωθείτε για τα τελευταία μεταγραφικά νέα των ομάδων της Σούπερλιγκ.

- Να δείτε αποκλειστική συνέντευξη του Κάρλος Ζέκα, με αφορμή την ανακήρυξη του ως παίκτης της χρονιάς από τους φιλάθλους του πρωταθλήματος Δανίας.

- Να απολαύσετε τα γκολ από την τελευταία αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος και τη φιέστα τίτλου της Γιουβέντους στο ντέρμπι με τη Ρόμα.

- Να θαυμάσετε τον…Μπέντζαμιν Μπάτον του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ο οποίος στα 39 του οδηγεί τη Μίλαν στην ευρωπαϊκή έξοδο.

- Να χειροκροτήσετε την ομάδα θαύμα της Serie A, την Αταλάντα, που θα παίξει και του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας πετύχει 98 γκολ, 23 περισσότερα από την πρωταθλήτρια Γιουβέντους.

- Και τέλος να μπείτε σε mood διακοπών, καθώς η εκπομπή θα συνδεθεί ζωντανά με το πανέμορφο νησί της Ίου για το δημοφιλές καλοκαιρινό τουρνουά beach volley.