Breaking News

Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Αυτή είναι η πολυτελής έπαυλη που αγόρασαν στη Σάντα Μπάρμπαρα (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα είναι γείτονες με την Oprah Winfrey, την Ellen DeGeneres και άλλους διάσημους, καθώς αγόρασαν την πρώτη κοινή τους κατοικία στην πολιτεία της Καλιφόρνια και συγκεκριμένα στην περιοχή Montecito της Σάντα Μπάρμπαρα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, τα έγγραφα ιδιοκτησίας της Σάντα Μπάρμπαρα δείχνουν ότι το ευρύχωρο αρχοντικό των 9 υπνοδωματίων και των 16 μπάνιων - που βρίσκεται σε έκταση 5,4 στρεμμάτων - αγοράστηκε στις 18 Ιουνίου με 14.650.000 δολάρια. Τα έγγραφα αναφέρουν, επίσης, ότι χτίστηκε το 2003.

Ένας προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε αγοράσει το ακίνητο τον Μάιο του 2009 για πάνω από 25 εκατομμύρια δολάρια.


Η κύρια κατοικία περιλαμβάνει βιβλιοθήκη, γραφείο, σπα με ξεχωριστή ξηρή και υγρή σάουνα, γυμναστήριο, αίθουσα παιχνιδιών, θέατρο, γκαράζ πέντε αυτοκινήτων κ.α.

Το κτήμα διαθέτει εντυπωσιακούς κήπους με τριανταφυλλιές, ψηλά ιταλικά κυπαρίσσια, λεβάντα, και ελαιόδεντρα, όπως και γήπεδο τένις, παιδική εξοχική κατοικία, πισίνα και έναν ξενώνα, ιδανικό για τη μητέρα της Meghan, τη Doria, η οποία εκτελεί είδη χρέη νταντάς στον μικρό Archie. Σύμφωνα με τη Daily Mail, το TMZ ανέφερε ότι η Doria είναι ήδη στο σπίτι.


Το ακίνητο βρίσκεται σε ιδιωτικό δρόμο σε ένα πολυτελές και απομονωμένο κτήμα στο Montecito. Σχεδόν κάθε σπίτι, στη γειτονιά των πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, έχει σχεδιαστεί ώστε να προστατεύει την ιδιωτική ζωή των κατοίκων.

Όπως επισημαίνει η Daily Mail, o Harry και η Meghan αγόρασαν το πολυτελές ακίνητο, παρόλο που εξακολουθούν να οφείλουν 2,4 εκατομμύρια λίρες στους Βρετανούς φορολογούμενους για την ανακαίνιση του Frogmore Cottage, του πρώην σπιτιού τους στο Ηνωμένο Βασίλειο κοντά στο Κάστρο του Windsor.

Το ζευγάρι συμφώνησε να πληρώνει 18.000 λίρες το μήνα για να ξεχρεώσει το κόστος ανακαίνισης του εξοχικού σπιτιού, δήλωσε πηγή από το Παλάτι στο DailyMail.com.


Σύμφωνα με πηγές από το παλάτι, ο πρίγκιπας Κάρολος τους βοήθησε να αγοράσουν το σπίτι στην Καλιφόρνια.

Μια πηγή είπε: «Ο Κάρολος ήταν πρόθυμος να βοηθήσει και... έβαλε το χέρι στην τσέπη του συμβάλλοντας οικονομικά. Είναι αφοσιωμένος και στους δύο γιους του και όποτε μπορεί θα τους βοηθάει πάντα».

Ωστόσο, μια διαφορετική πηγή αντέκρουσε αυτούς τους ισχυρισμούς, υποστηρίζοντας στην Page Six ότι «αγόρασαν το σπίτι μόνοι τους, χωρίς βοήθεια από τη βασιλική οικογένεια».


Η περιουσία του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle εκτιμάται ότι ανέρχεται περίπου σε 43 εκατομμύρια δολάρια, σημειώνει η Daily Mail.